Seneste nyt fra DM MX

 

MX: Se eller gense EKS-Brand DM fra Aalborg

21.08.2018

Hele udsendelsen fra årets 4. afdeling af EKS-Brand DM motocross er nu online på DR.dk.

[mere]

Vildt mudderræs ved DM motocross i Aalborg

19.08.2018

Regnvejr har også sin Charme, var meldingen fra TV kommentator Kasper Thrane under dagen EKS-Brand DM motocross afdeling i Aalborg, og det fik han i allerhøjeste grad ret i. Med den tiltagende søndagsregn over Nordjylland, blev motocrossbanen også sværere og sværere som dagen skred frem, og det gav...

[mere]

DM Motocross fra Aalborg live på DR.dk

17.08.2018

Du vil selvfølgelig helst være på pletten i Aalborg på søndag, når fjerde afdeling af DM i motocross rykker ind, for at få alle indtryk, dufte og liflige lyde med, men skulle du være forhindret i at være til stede, så kan du finde alle løjerne live på dette link på søndag.

[mere]

MX: MOTO nr. 4 er online

14.08.2018

Årets 4. udgave af MOTO er sendt i trykken og kan læses lige her, ligesom du kvit og frit kan få det i hånden ved EKS-Brand DM motocross på søndag i Aalborg.

[mere]

DM motocross slutspurt i Aalborg

13.08.2018

Årets fjerde DM Motocross afdeling køres på Dallbanen ved Aalborg, og det er første gang i nyere tid, at landets bedste motocrosskørere gæster banen med de spektakulære hop. Kørerne har længe efterspurgt et DM stop i Aalborg og de glæder sig som vanvittige til at give publikum en på opleveren....

[mere]

Deltagerlisten til EKS-Brand DM MX i Aalborg

10.08.2018

Nu er der kun lidt over en uge til slutspurten sættes ind på EKS-Brand DM motocross mesterskabet. Her har du deltagerlisten til 4. afd. i Aalborg.

[mere]
Tilbage til top