Seneste nyt fra DM MX

 

SEVEN bliver titel-sponsor af DM Motocross

14.03.2019

I sæson 2019 bliver det verdenskendte motocrossbrand SEVEN titelsponsor af den bedste danske motocrossserie. Det er igen i år firmaet PSE Parts, der har tegnet titelsponsoratet på DM Motocross serien, og SEVEN er mærket, der kommer i fokus.

[mere]

Hetag Tagdækning bliver ny storsponsor i DM Motocross-serien

09.01.2019

Danmarks Motor Union (DMU) og tagdækningsfirmaet Hetag Tagdækning har indgået et samarbejde, hvor Hetag Tagdækning bliver en stor og meget tydelig partner i DM Motocross-serien for de bedste motocrosskørere i Danmark. En aftale der på trods af Hetag Tagdæknings speciale ikke giver lovning for...

[mere]

DM-A kalender 2019

06.01.2019

Datoerne for DM-A 2019 er på plads, og den kommende sæson byder på hele 6 afdelinger af løbsserien for Danmarks bedste kørere.

[mere]

MX: DR sending fra DM MX finalen er online

01.10.2018

Nu kan du allerede se hele udsendelsen fra den spændende EKS-Brand DM motocross-finale på dr.dk. Linket finder du her.

[mere]

MX: DM motocross sluttede med et brag på Nisseringen

01.10.2018

På den sidste søndag i september fandt EKS-Brand DM motocross serien sin slutning, og dermed blev de danske motocross-mestre fundet. Det skete på Nisseringen lidt uden for Næstved, hvor publikum var vidne til både fantastisk kørsel fra eliten, og ren overlevelse fra dem der bare skulle hive de...

[mere]

MX: Nyt nr. af MOTO

24.09.2018

Årets sidste nummer af MOTO er sendt i trykken. Du kan som altid få en forsmag, og læse DK's eneste MX magasin lige her, eller du kan få det i hånden til EKS-Brand DM motocross finalen på søndag i Næstved!

[mere]
Tilbage til top