Seneste nyt fra DM MX

 

SEVEN DM Motocross afgøres i Sønderborg på søndag

19.09.2019

Når Danmarks bedste motocrosskørere på søndag gæster Nybølbanen og Sønderborg Motor Club, er det for at få afgjort Danmarksmesterskaberne i motocross 2019. Vi tør godt garantere underholdning, fart, vilde overhalinger og viljestyrke til finalen på SEVEN DM Motocross serien d. 22/9 hos Sønderborg...

[mere]

MOTO nr. 6 - find det her

16.09.2019

MOTO nr. 6 er online, og du kan læse det her, hvis du ikke kan vente til på søndag, hvor du selvfølgelig får det i hånden i Sønderborg.

[mere]

SEVEN DM Motocross leverede action på Yamaha Park

09.09.2019

Motorcykel Clubben Svendborg og Yamaha Park lagde underlag til en spændende 5. afdeling af SEVEN DM Motocross denne weekend, hvor publikum fik action for alle pengene.

[mere]

SEVEN DM Motocross kommer til Yamaha Park i Svendborg

05.09.2019

Danmarksmesterskabet for de bedste motocrosskørere nærmer sig en spændende slutspurt. Fire af DM-seriens i alt seks afdelinger blev afviklet før sommerferien, og i denne måned skal de sidste afdelinger køres og årets Danmarksmestre findes - på søndag d. 8. september køres næstsidste afdeling på...

[mere]

MOTO nr. 5 er online

02.09.2019

Mens du går og glæder dig til, at det bliver søndag og tid til #SevenMX i Svendborg - så kan du gøre ventetiden lidt lettere med nyeste nummer af vores lækre magasin MOTO, som nu er at finde online!

[mere]

Husk at tilmelde dig til 5. afdeling i Svendborg

27.08.2019

Søndag d. 8. september køres 5. afdeling af SEVEN DM Motocross på Yamaha Park i Svendborg. Husk, at tilmeldingsfrist 1 udløber torsdag d. 29. august!

[mere]
Tilbage til top