DMU Live Social Media

DMU

FairPlay-ambassadører

 

 

Nikolaj Larsen, Motocross

Motocross er en hård sportsgren, hvor man ofte kommer i nærkontakt med sine konkurrenter, men Nikolaj Larsen ved om nogen, at det sagtens kan lade sig gøre at være en fair sportsmand, samtidigt med at man dyrker sin sport på højeste niveau.

Det har han praktiseret igennem mange år i Motocross-sporten, og sammen med sin altid venlige attitude og respekt over for sine medmennesker er Nikolaj Larsen en naturlig ambassadør for DMU FairPlay.

 

 

 

 

Erik Gundersen, Speedway

Ungdomstræner Erik Gundersen er indbegrebet af FairPlay. Det var Gundersen i sin aktive karriere, men det er også et område, han går meget op i at lære de unge Speedway-talenter, han træner. Derfor er Erik Gundersen også et naturligt valgt som ambassadør for DMU FairPlay.

Erik Gundersen er én af Danmarks Motor Unions største sportsprofiler gennem tiderne. "The Smiling Gunder" vandt 17. verdensmesterskaber, heraf tre individuelle i 1984 Göteborg, 1985 Bradford og i 1988 Vojens.

Se en video med Gundersen nedenfor, hvor han blandt andet forklarer, hvorfor FairPlay-budskabet er så vigtigt for ham.

Se Gundersens FairPlay video her

Thomas Pedersen, Trial

Thomas Pedersen er udnævnt som DMU’s FairPlay-ambassadør, hvilken ikke er nogen overraskelse. Thomas har nemlig gennem hele sin karriere været en fair og god sportsmand, som har vægtet sammenholdet og de sociale øjeblikke både før og efter en sektion lige så højt, som sportslig succes.

Du kan læse et interview med Thomas Pedersen på side 23 i MotorBladet. Klik her for at læse det fulde interview.

Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top