DMU Live Social Media

DMU

< DMU's nyhedsbrev: Speedwayfinale direkte på TV 2 SPORT - FairPlay-pris ved Motorsport Award
24.08.2015

Ny personlig transponder fra MyLaps


MyLaps er begyndt salget af en ny type transpondere ved navn X2 MX Flex Transponder. Læs mere om de nye transpondere her.

MyLaps er begyndt salget af en ny type transpondere, ved navn X2 MX Flex Transponder. 

I forhold til de gamle transpondere så er den væsentligste forskel at transponderen er personlig (dvs. aktiveres på dit Login på MyLaps). Garanti og forsikring dækker lige så længe der er en gyldig aktiveringsperiode på transponderen. Der er en hurtigere opladningstid end hidtil (ca 4 timer). De gamle typer personlig transponder er fortsat gyldige.  

De nye X2 MX Flex transpondere købes med en på forhånd valgt "aktiveringsperiode" fordelt på enten 1, 2 og 5 år. 

DMU har valgt at indkøbe modellen med indbygget 1-års aktivering, ud fra den vurdering, at det vil være modellen som de fleste køber. Prisen for X2 MX Flex 1-year transponder via DMU er 920,00 kroner. Når du har købt transponderen, kan du efterfølgende vælge selv at forlænge aktiveringsperiode yderligere, via vejledningen som medfølger. Der skal fra bestilling til levering forventes ca. 10 hverdage.

Såfremt du ønsker at købe en personlig transponder med længere aktiveringsperiode fra start, så skal du efter køb, selv gå ind og forlænge aktiveringsperioden gennem den vejledning du modtager.

Den længere aktiveringsperiode, kan også opnås via det aktiveringsprogram som installeres på din egen pc og som kommunikerer med din Racekey.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top