DMU Live Social Media

DMU

< Årets DMU-klub 2016
06.03.2017

MX: Opfordring til kørere - hjælp jeres klub og de frivillige!


Som kører har du også et ansvar for at give en hånd med, når der skal stås flagpost til træning. SK MX opfordrer alle kørere til at bakke op om, at kravene til flagposter ved træning efterleves.

Kære kørere,

For at træning på vore MX–baner kan forgå efter reglerne, skal jeres klubber efterleve deres banesynstilladelse udstedt af DMU. Det betyder, at der til træning skal være et vist antal flagkasser, som skal være bemandet, enten fysisk, eller ved at man gør brug af ”svenskerflaget” (flag i holder på flagkasser). Bemanding af flagkasser sker ud fra et sikkerhedsmæssigt hensyn, og dette ønsker vi efterlevet. Vi forventer, at du eller dine ledsagere bakker 100% op om denne opgave. Som kører har du også et ansvar for at give en hånd med, for at træningen kan afvikles efter de gældende regler - til glæde for alle, ellers må træningen lukkes.

Så kære udøver af denne fantastiske sport, - dette er hjælp til selvhjælp, og netop din indsats, vil blive bemærket, og anerkendt af dine medkørere, og ikke mindst har du gjort livet lidt lettere for de frivillige, som er garant for, at du kan dyrke din sport.

Også her som andre steder, - udvis Fairplay – Respekt, Ansvar og Sammenhold.

Underskrevet Sportskommission Motocross

Asger Pedersen


Banner

Banner

Banner

Tilbage til top