DMU Live Social Media

DMU

< Læs DMU's nyhedsbrev her
14.03.2017

DMU Race Day


Lørdag den 22. april afholdes DMU Race Day på tværs af DMU’s sportsgrene. DMU Race Day er en fælles Åbent Hus-dag for alle DMU-klubber, som har lyst til at være med.

Mange af DMU’s klubber afholder Åbent Hus-arrangementer i løbet af sæsonen, og i speedway har man i de sidste par år afholdt arrangementerne på en fælles dato under overskriften ”Speedway Kids”, hvilket har været en stor succes. I 2017 har DMU valgt at gå skridtet videre og afholde et samlet Åbent Hus på en fælles dato for alle DMU’s grene og klubber – navnet er DMU Race Day, og det afholdes for første gang den 22. april.

DMU Race Day er et tilbud til klubberne, og det står alle klubber frit for, om de vil deltage. De klubber, som gerne vil være med, får del i en ”pakke” fra DMU, som omfatter forskellige fysiske materialer og merchandise, elektroniske skabeloner til at fremstille eget materiale, råd og vejledning til arrangementets forløb samt ikke mindst del i den fælles markedsføring, som DMU’s sekretariat er ansvarlig for.

De fysiske markedsføringsmaterialer omfatter plakater, gavekort, postkort, diplomer og klistermærker, som er specielt designet til DMU Race Day og tilpasset de forskellige sportsgrene. Materialet er udstyret med en QR-kode, som leder én ind på hjemmesiden www.dmu-raceday.dk. Her kan man finde diverse praktiske informationer, bl.a. om, hvor man finder et Race Day-arrangement i nærheden af én selv. 

www.dmusport.dk vil klubberne kunne downloade skabeloner til invitationer, velkomst- og opfølgningsbreve, informationstekster til klubbens hjemmeside og facebookside og meget mere. Den enkelte klub vil selv kunne tilpasse materialet med kontaktdata m.m., før materialet printes eller deles på nettet.

Gode råd og vejledninger
Klubberne vil også have adgang til gode råd og vejledninger, for eksempel forslag til dagsprogram på dagen. Dette skal ikke ses som en formular, der skal følges til punkt og prikke, men som en inspiration til de klubber, der er interesserede i at benytte det.

En vigtig del af DMU Race Day-konceptet, som klubberne har stor gavn af, er den fælles markedsføring, som DMU’s sekretariat er ansvarlig for. En samlet åbent hus dag giver mulighed for, at DMU kan markedsføre arrangementet på et andet niveau, end den enkelte klub har mulighed for at gøre med sit individuelle Åbent Hus-arrangement. Med målrettet markedsføring, blandt andet på de sociale medier, håber vi at kunne lokke en masse motorsportsinteresserede mennesker ud i vores klubber den 22. april.

I skrivende stund er de forskellige materialer ved at blive produceret, så de kan være klar til foråret, og klubberne er i fuld gang med at indsende deres bestillinger.

Vi glæder os rigtig meget til, at det bliver d. 22. april! 


Banner

Banner

Tilbage til top