DMU Live Social Media

DMU

< I am with nature
07.06.2017

Nominér årets DMU-frivillig


På dette års Klublederseminar kårer Danmarks Motor Union som noget helt nyt ’Årets Frivillig i DMU’. Nu kan klubberne indstille en frivillig frem til den 5. juli.

Ved dette års Klublederseminar kårer Danmarks Motor Union som noget helt nyt ’Årets Frivillig i DMU’. Årets Frivillig er en person der har gjort en særlig indsats i DMU-sportens verden, en person der fortjener et ekstra klap på skulderen eller en person der tager læsset, når ingen andre melder sig.

DMU udpeger 10 af de indstillede personer og én af disse personer vinder æren, men også et gavekort for to til en god restaurant i nærområdet. Kåringen finder sted på Klublederseminaret i november.

Hvordan indstiller man et medlem?
Hvis I som klub mener, at I har en god kandidat til titlen som Årets Frivillig i DMU, så send til DMU’s frivillaansvarlig, Camilla Friberg en e-mail på cf@dmusport.dk, hvor I angiver navn, licensnummer samt en kort beskrivelse af, hvorfor I mener denne person bør vinde prisen. Herefter vil DMU udpege 10 af de indstillede, som alle vil komme i motorbladet, der udkommer den 1. september. Til slut vil en nedsat jury afgøre, hvem af de 10 frivillige, der løber med prisen. I denne vurdering tages også stilling til, hvorvidt klubben har udpeget en frivillighedskoordinator.

Alle 10 indstillede bliver inviteret til Klublederseminaret, hvor alle bliver hædret – men altså kun én løber med den store ære.

I bedes sende jeres indstilling senest onsdag den 5. juli 2017 til e-mail cf@dmusport.dk for at de kommer i betragtning.

Har I endnu ikke en frivillighedskoordinator i klubben?
Hvis I endnu ikke har udpeget en frivillighedskoordinator, så kan I stadig nå det. En frivillighedskoordinator er den person der står for arbejdet med frivillige både i forhold til organisering, rekruttering og anerkendelse. Når I har udpeget en klubben (typisk et bestyrelsesmedlem), så send Camilla Friberg en e-mail med kontaktoplysninger på personen, som fremadrettet vil modtage spændende inspiration til, hvordan man kan lette arbejdet omkring frivillige.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top