DMU Live Social Media

DMU

< Digitalt fairplay
19.06.2017

DMU's elitenyhedsbrev (nr. 4)


I øjeblikket er der fuld damp på kedlerne i forhold til deltagelse i de internationale mesterskabsserier. Derfor vil indholdet i DMU's elitenyhedsbrev være præget af det.

Nedenfor kan du læse DMU's elitenyhedsbrev. Du kan også trykke her for at downloade nyhedsbrevet

Ny Team Danmark sportsmanager
DMU har fået ny Team Danmark Sports Manager (tidl. Konsulent) efter at Kenneth Heiner tidligere på året opsagde sin stilling. Ny konsulent bliver Lars Balle Christensen, som kommer fra en stilling som Sportschef i Dansk Forening for Rosport.

Vores aktive gør det godt pt og med Lars, som har været en af bagmændene bag den succesrige ”gulfirer” ”om bord” i TDK, glæder vi os til at udvikle DMUs talenter og elite yderligere.

Nyt værdispil fra TDK og Danmarks Idrætsforbund
DIF og Team Danmark har udarbejdet et fælles værdisæt for talentudvikling i dansk idræt. Værdisættet er opbygget af værdierne Helhed, Udvikling, Samarbejde, Engagement og Trivsel. Tilsammen udgør de fem værdier Talent-HUSET.

Som redskab til at udbrede og øge kendskabet til TalentHUSET, har DIF og Team Danmark udviklet VÆRDISPIL. Spillet er udviklet til trænere og forældre og stiller deltagerne i en række dilemmaer, der kan forekomme, når man har med talenter at gøre. Spillet er en oplagt aktivitet til forældreaftener eller trænerkurser.

Klubtræneruddannelsen
20 kursister gennemgik henover vinteren DMU Klubtræner 1 uddannelse. De fleste i motocross og Speedway, men heldigvis også et par stykker fra Road Racing. Den første har Klaus Ellegaard, fra AMK været i gennem den praktiske del og kan kalde sig Klubtræner i Road Racing. Vi ser frem til samarbejdet. Netop klubtrænerne er ikke mindst vigtige for træningsmiljøet i klubben og forbindelsen med mellem klubberne og DMUs Talentudvikling.

Enduro
For Endurokørerne har foråret budt på DM afdelinger og i efteråret står deltagelse i de tyske mesterskaber i høj kurs. Talentholdet vil her i eftersommeren søge til både Tyskland og Sverige for at finde træningsarealer, hvor det er muligt at køre længere strækninger.

Trial
Søndag afvikles den næste trial DM afdeling ved Silkeborg. Kom ud og kig. Informationer i DMUs løbskalender.

Morten Andersen og Mikkel Brade deltager udover DM og i EM, SM, og Mikkel skal desuden deltage i et par VM afdelinger efter sommerferien. Sæsonens primære aktivitet er Trial de Nations i Spanien.

Kvalifikationen til SGP i 2018 fortsætter de kommende dage
Allerede torsdag aften fortsætter kvalifikationen til Speedway Grand Prix i 2018 med to semifinaler. 7+1 kørere går videre hver fra semifinale til finalen, som køres i russiske Togliatti i august:

Olching den 15. juni:

  • Leon Madsen
  • Mikkel Michelsen(WC)
  • Kenneth Bjerre
  • Hans Andersen

Terenzano den 17. juni:

  • Michael Jepsen Jensen
  • Peter Kildemand

Motocross
Den kommende weekend bliver meget spændende med crossbrillerne på. Den sidste indledende runde i EMX 65 og 85 køres i tyske Schwedt og vi har fire danskere, der ligger til at gå videre til finalen i tjekkiske Loket:

EMX 65:
Mads Fredsøe
Jakob Madsen
Nicolai Skovbjerg

EMX 85:
Magnus Smith
Oscar Brix

Rasmus Pedersen er småskadet og det er usikkert om vil stille op.
Ved samme stævne kører de bedste dansker damer også, og Sara Andersen skal forsvare sin første plads.

Thomas Kjer skal også i weekenden forvare sin 3. plads i VM. Stævnet køres i Rusland.

Road Racing
Road Racing køreren Simon Jespersen er anden af vores talenter, som viser sit store potentiale pt. Simon vandt således den første afdeling af European Talent Cup på Albacete. I kommende weekend skal Simon således forsvare sin første plads på banen i Barcelona. Det bliver super interessant at følge.

Jetski
Sidst men ikke mindst, skal vi ikke undlade at nævne Jan Jensen, som opnåede en 10. plads i Vandscooter GP klassen. Stort tillykke!!!


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top