DMU Live Social Media

DMU

< Nu kan din klubbestyrelse tilmelde sig DMU's Klublederuddannelse 2017-18
28.08.2017

Nu kan din klubbestyrelse tilmelde sig DMU's Klublederuddannelse 2017-18


I 2017/2018 udbyder Danmarks Motor Union for anden gang DMU’s Klublederuddannelse med fokus på kompetenceudvikling af frivillige ledere samt generel klubudvikling.

Mange klubber oplever, at det er vanskeligt at finde de nødvendige ressourcer til at kompetenceudvikle den enkelte frivillige leder i klubben. Ikke desto mindre har der både fra flere klublederes og DMU’s ledelses side igennem længere tid eksisteret et ønske om at kunne tilbyde et uddannelsesforløb med fokus på støtte til og kompetenceudvikling af klubbens ledelse.

Det er baggrunden for, at DMU har startet dette koncept op. På klublederuddannelse vil deltagerne få inspiration og værktøjer til at løse de samarbejdsopgaver, man har som bestyrelsesmedlem og frivillig i en klub samt støtte og sparring i forhold til den enkelte klubs konkrete udfordringer.

Klublederuddannelsen er sammensat af 2 emnebestemte undervisningsmoduler og en fælles workshop med fokus på klubbernes opgaver og udfordringer. Hertil kommer forberedelse til de enkelte moduler samt opfølgning fra både klubbens og DMU’s side. Undervisningen gennemføres i samarbejde med Idrættens Kompetence Center – læs mere på www.ikce.dk

Uddybende information om klublederuddannelsesforløbet, herunder det praktiske i forhold til datoer, pris og tilmelding kan læses i denne folder.

Spørgsmål til forløbet kan rettes til Uddannelseskonsulent Lea Kahlke Hansen på lkh@dmusport.dk.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top