DMU Live Social Media

DMU

< Teis Kjær kåret som Årets Ildsjæl i DMU 2017
30.11.2017

Der er åbent for tilmelding til Klubtræner 2-uddannelsen gennem DIF


Nu er der kommet datoer for det næste Klubtræner 2-uddannelsesforløb, som Danmarks Idrætsforbund kører i foråret 2018. Forløbet afholdes i 2605 Brøndby.

Klubtræner 2-uddannelsen strækker sig over fire weekender. De første tre weekender er primært teoretiske. Her undervises man af DIF’s undervisere og instruktører, sammen med kursister fra mange andre sportsgrene. Det er de tre weekender, der findes datoer for i vedhæftede materiale. Den fjerde og sidste weekend er praktisk og foregår ude på en af vores baner, og her er man kun sammen med medkursister fra sin egen sportsgren.
 
Prisen for Klubtræner 2-uddannelsen er 6800 kr., som DMU fakturerer kursistens klub for. Den pris dækker undervisning, undervisningsmaterialer, forplejning og overnatning.
 
Tilmelding skal foretages af kursistens klub direkte til DMU's uddannelsesansvarlige Lea Kahlke Hansen på lkh@dmusport.dk. DIFs tilmeldingsfrist er d. 22. december 2017, men hvis deres hold bliver fyldt op før det tidspunkt, så er der ikke noget at gøre ved det – så send gerne jeres tilmelding så hurtigt som muligt. DMU skal bruge deltagerens licensID, navn, adresse, mail, telefonnummer samt oplysning om hvorvidt vedkommende skal bruge overnatning.
 
Husk også, at DMU afholder Klubtræner 1-uddannelse med start d. 5.-7. januar i Kolding.

Læs mere om Klubtræner 2 i DIFs folder her.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top