DMU Live Social Media

DMU

< Vigtig information vedr. motorbladet
13.03.2018

SPW: Første træningsrunde i sæsonen 2018


Lars Schröer

Mens der er Danmark er vinterlige temperaturer i Danmark, kunne Bjarne Pedersen, Hans Andersen, Kasper Lykke Nielsen, Emil Grøndal, Max Hansen og Johannes Andersen, ved forårsagtige temperaturer solskin køre de første træningsrunder på speedwaybanen i Neuenknick. Læs mere her.

Mens der i Danmark endnu hersker vinterlige temperaturer og der ligger sne på veje og baner, kunne Bjarne Pedersen, Hans Andersen, Kasper Lykke Nielsen, Emil Grøndal, Max Hansen og Johannes Andersen, ved forårsagtige temperaturer på 15 grader og solskin køre de første træningsrunder på speedwaybanen i Neuenknick.

For alle deltagerne var det for 2018, efter en lang vinterpause, en god første test af de nye motorer, en god mulighed for at finde den første setup-afstemning og mærke den gode følelse at være tilbage på maskinen. For Emil, Hans og Bjarne var det ligeledes vigtigt at få testet maskinerne, da de allerede i den kommende weekend skal køre deres første løb i sæsonen.

Også i den kommende weekend 17./18. Marts bliver der træning på speedwaybanen i Neuenknick. Det er en offentlig træning og enhver kører, der er interesseret at køre nogle runder kan deltage.

Foto: Lars Schröer
Tekst: Jacqueline Seidlitz
Oversat af Erik P. Hjort
Flere billeder - klik her


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top