DMU Live Social Media

DMU

< Hvad betyder persondataforordningen for din forening?
17.04.2018

SPW: Dansk duel i den tyske Bundesliga


Der var dansk duel, da Jonas Jeppesen og Mads Hansen mødte hinanden i den tyske Bundesliga. Læs her, hvordan det gik.

Ved den tyske bundesliga start mellem DMV White Tigers Diedenbergen og MSC Wölfe Wittstock var der en dansk duel mellem Jonas Jeppesen (DMV White Tigers Diedenbergen) og Mads Hansen (MSC Wölfe Wittstock). Ved de to kontrahenters første møde kørte Jonas Jeppesen i startsnoren og måtte starte med 15 meters handikap. Omgang for omgang kæmpede han fra 4 pladsen til en sensationel heatsejer. Mads endte på 3. pladsen efter sin holdkammerat Steven Mauer. Også det andet møde mellem Jonas og Mads faldt ud til Jonas fordel. Alligevel var det en succesfuld løbsdag for Mads, thi med i alt 8 point (1-3-2-0-2) var han stærkt medvirkende til Team Wittstocks sejer.

Jonas Jeppesen scorede i alt 12 point (3-2-3-2-2) og var efter Jakub Jamrog sit holds næstbedste kører. En absolut vellykket tysk ligaoptakt for ham og allerede i det næste løb 1. maj i Brokstedt er han påDMV White Tiger Diedenbergens hold.

Mads Hansen var denne weekend i aktion både søndag for Wittstock og lørdag i Speedway Team Cup (sammenlignelig med den danske 1.division) hvor han var til start for Cloppenburg Fighters. Mads scorede 10 point i 4 heat og stod igen øverst på sejers skamlen, da Cloppenburg sluttede på 1. pladsen.

Se flere billeder her: https://photos.app.goo.gl/6QAnykFyHWmWnFeu1

  • Foto: Lars Schröer
  • Tekst: Jacqueline Seidlitz
  • Oversat af Erik P. Hjort

Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top