DMU Live Social Media

DMU

< DMU's kontor holder lukket den 21. maj
25.05.2018

Orientering om persondata i DMU


Danmarks Motor Union arbejder for udbredelse og forbedring af motorcykelsporten i Danmark og varetager motorsportens interesser.

Til brug for dette arbejde indsamler DMU en række oplysninger om dig som medlem af en DMU-klub og licenskører. I DMU passer vi godt på de personlige oplysninger, vi modtager om dig. 

Nye EU-regler gør, at du kan føle dig endnu mere tryg

EU har besluttet at skærpe kravene til, hvordan virksomheder, organisationer og offentlige institutioner bruger og behandler personlige oplysninger. Formålet med de nye regler er at beskytte dig endnu bedre. Reglerne træder i kraft den 25. maj 2018 og gælder ikke kun for Danmarks Motor Union, men for alle virksomheder, organisationer og offentlige institutioner.

Se vores politik om personlige oplysninger 

De nye regler betyder, at vi har opdateret vores politik om personlige oplysninger. I politikken kan du se, hvilke personlige oplysninger vi indsamler, og hvordan vi bruger og behandler dem. 

For de fleste medlemmers vedkommende har vi almindelige persondata som navn, adresse, klub, licens-id etc. (medlemsoplysninger). Alle data bruger vi kun til at varetage sportens interesser.

Hvis du har spørgsmål til persondata, er du velkomment til at kontakte DMU’s Generalsekretær Jonas Nygaard, e-mail dmu@dmusport.dk.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top