DMU Live Social Media

DMU

< DMU's kontor holder lukket den 5. juni.
14.06.2018

Nominér årets DMU-frivillig


På dette års Klublederseminar kårer Danmarks Motor Union som igen ’Årets Frivillig i DMU’. Du kan indstille en frivillig frem til den 16. juli.

Ved dette års Klublederseminar kårer Danmarks Motor Union igen ’Årets Frivillig i DMU’. Årets Frivillig er en person der har gjort en særlig indsats i DMU-sportens verden, en person der fortjener et ekstra klap på skulderen eller en person der tager læsset, når ingen andre melder sig.

DMU udpeger 10 af de indstillede personer og én af disse personer vinder æren, men også et gavekort for to til en god restaurant i nærområdet. Kåringen finder sted på Klublederseminaret i november.

Hvordan indstiller man et medlem?
Hvis du mener, at du kender en god kandidat til titlen som Årets Frivillig i DMU, så send til DMU’s frivilligansvarlig, Camilla Friberg, en e-mail på cf@dmusport.dk, hvor du angiver følgende:

  • Navn og kontaktoplysninger på den frivillige
  • Beskrivelse at, hvorfor personen bør vinde

Herefter vil DMU udpege 10 af de indstillede, som alle vil komme i motorbladet, der udkommer den 3. september. Til slut vil en nedsat jury afgøre, hvem af de 10 frivillige, der løber med prisen. I denne vurdering tages også stilling til, hvorvidt klubben har udpeget en frivillighedskoordinator.

Alle 10 indstillede bliver inviteret til Klublederseminaret, hvor alle bliver hædret – men altså kun én løber med den store ære.

I bedes sende jeres indstilling senest onsdag den 16. juli 2018 til e-mail cf@dmusport.dk for at de kommer i betragtning.

Har I endnu ikke en frivillighedskoordinator i klubben?
Hvis I endnu ikke har udpeget en frivillighedskoordinator, så kan I stadig nå det. En frivillighedskoordinator er den person der står for arbejdet med frivillige både i forhold til organisering, rekruttering og anerkendelse. Når I har udpeget en klubben (typisk et bestyrelsesmedlem), så send Camilla Friberg en e-mail med kontaktoplysninger på personen, som fremadrettet vil modtage spændende inspiration til, hvordan man kan lette arbejdet omkring frivillige.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top