DMU Live Social Media

DMU

< MX: Landstræner kigger frem mod 2019
05.08.2018

MX: Thomas Kjer Olsen tilbage på VM podiet


Ved søndagens belgiske VM motocross Grand Prix, lykkedes det for danske Thomas Kjer Olsen at køre sig til en tredjeplads og hans syvende podieplacering i denne sæson. Samtidigt var det et længe ventet podiebesøg for det danske stjernefrø, da han ikke har været i top tre siden det franske Grand Prix der blev kørt den 10. juni i år.

Det belgiske Grand Prix blev kørt i mere end 30 graders varme på Lommel banen, der er en dyb sandbane, som er kendt for at være en af de hårdeste på hele VM kalenderen, så dagens løb var en hård opgave for Thomas Kjer Olsen.

- Det var super hårdt der ude. Det var virkeligt varmt og banen er brutal, sagde Thomas Kjer Olsen efter dagens to heats på ca. 35 minutter.

Danskeren havde et enkelt styrt under lørdagens kvalifikation, men lod sig ikke mærke af det i søndagens to pointgivende heats, hvor han kørte en henholdvis tredje- og fjerdeplads hjem.

- jeg vidste, at i går ikke ville gøre den store forskel for mig. Jeg havde stadigvæk et fornuftigt valg af startbom. Jeg tog nogle gode starter og gjorde bare det bedste jeg kunne, kommenterede en begejstret Thomas Kjer Olsen der ligeledes var tilfreds på hele teamets vegne.

- Jeg er rigtigt glad for hele Fabriks Husqvarna teamet. Vi er begge kørere på podiet, så det kommer til at se godt ud, og viser hvor hårdt vi arbejder. Jeg er glad for at min mor, far og hele familien er her for at støtte mig, så det er en god måde at slutte weekenden på.

Thomas Kjer Olsen ligger forsat på tredjepladsen i VM MX2 klassen, som føres af spanske Jorge Prado, og med den forsvarende verdensmester Pauls Jonass på andenpladsen.

Næste opgave for Thomas Kjer Olsen er det schweiziske Grand Prix den 19. august.


Banner

Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top