DMU Live Social Media

DMU

< MX: Jakob Kjær Nielsen #173 skifter til MX1 og Suzuki i 2019
09.10.2018

RR: René Prang’s sluttede sæsonen med 3 podiepladser.


Foto: Erling Prang

Roadracingsæsonen sluttede i dag søndag for René Prang. Han takkede af for i år med manér, ved at præstere sine bedste resultater i sæsonen. Rammen var finalen om Dansk Mesterskab i Danish Superbike på Jyllandsringen i sadlen på sin Ducati Panigale V4 S.

René Prang fik kørt tre flotte løb i weekenden, og kørte over målstregen som nr. 3 i alle løb, med skiftende konkurrenter på 1. og 2. pladsen. René Prang er yderst tilfreds med resultaterne, idet det er de bedste resultater han har haft sæsonen igennem ved DM Danish Superbike på den nye Ducati.

Lørdag startede René Prang i fjerde startposition. Han har stadig lidt problemer med at få gang i den kraftige Ducati i starterne, og mister derved adskillige placeringer de første hundrede meter i hvert løb, som han bruger en del energi på at køre op igen. Han endte som sagt på en 3. plads efter en placering som nr. 5 – 6 ud af første kurve. Foran sig havde han Allan Howard som nr. 2 og Simon Tirsgaard som nr. 1.

Søndag startede René Prang i anden startposition, og måtte igen arbejde sig op gennem feltet til 3. pladsen, med Steven Tirsgaard nr. 2 og Mathias Poulsen som nr. 1.

I søndagens andet løb startede René Prang i femte startposition, men slutstillingen blev den samme som ved første løb. Forinden måtte René Prang køre sig op igennem feltet, efter en start der kiksede så han røg mange pladser ned efter første kurve.

René Prang slutter en sæson, hvor træning og løb bl.a. er brugt på at lære den nye Ducati at kende. Han er nu meget tæt på de nærmeste konkurrenter rent tidsmæssigt, og giver udtryk for tilfredshed med resultatet, som også vurderes, at være et godt udgangspunkt for den kommende sæson.

Den endelige stilling i DM Danish Superbike:
1. Simon Tirsgaard
2. Steven Tirsgaard
3. Mathias Poulsen
4. Allan Howard
5. René Prang


Banner

Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top