DMU Live Social Media

DMU

< PA: Dansk verdensrekord i powerboat
06.11.2018

Enduro: Six days Enduro løber af stablen om 5 dage


Foto: CrossMor

Det bliver desværre uden danske kørere ved start, når kørere fra hele verden mødes ved årlige Six days Enduro i Viña del Mar, Chile.

Scenen er sat og FIM Internation Six Days Enduro (ISDE) 2018 løber af stablen om kun 5 dage. Det bliver afviklet i Chilke med mere end 400 deltagere fra 25 nationer. Det bliver dog desværre uden danske kørere, når starten lyder den 12. november.

Det er 93. gang løbet afvikles, og det er dermed FIM's længest løbende arrangement, som endnu en gang viser sig, at være populært. De mange kørere er en blanding af verdens bedste og entusiaster der rejser fra hele verden for at opleve det fantastiske sceneri i Chile. 

Frankrig deltager med et stærkt line up og vil som forsvarende mestre skulle køre op mod stærke konkurrenter fra USA, Australien, Finland og Italien. Det bliver dog Sydamerika der er det kontinent, der er stærkest repræsenteret med deltagere fra Argentina, Bolivia, Brasilien, Columbia, Equador, Mexico, Paraguay, Uruguay, Venezuela og selvfølgelig Chile, der vil deltage i alle kategorier.

Med over 50 klubhold, et dame-klubhold og et FIM enduro Vintage Trophy Class-hold, vil over 150 kørere køre for Chile ved dette års løb.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top