DMU Live Social Media

DMU

< MX: Husk at tilmeldingsfrist 1 til Seven DM Motocross udløber i aften d. d. 11. april
11.04.2019

DR: Nyt fra DCD: Springrace, AMF og banen i Thisted


Der er mindre end 14 dage til årets første race - Springrace på Mosten Dragway, så allerede nu er det od idé at melde din bil eller motorcykel til denne forårsdag på Danmarks bedste drag strip.

Vi skal være 50 deltagere for at springrace gennemføres.

Tilmelding via www.dcd.nu

Samme dag er der som sædvanligt åbent hus i Mosten MC, og der altid er en rigtig dejlig stemning, som en fin optakt til en forhåbentlig god drag racing sæson. 
 
Allingåbro Motor Festival (AMF)

Og allerede den 18. maj er der mulighed for at prøve kræfter med asfalten igen, når Allingåbro Motor Festival afholdes for 16. gang med bl.a. drag racing på Hovedgaden.

Du kan melde din MC til på www.motor-festival.dk. Hvis du vil tilmelde din bil, skal du kontakte Laffi på laffi69@hotmail.com eller på tlf. 4280 1250.
 
Banen i Thisted

Alle har efterhånden hørt om bestyrelsens arbejde på at skaffe en permanent bane ved siden af lufthavnen i Thisted. Desværre mangler vi at få besked fra Thisted Kommune. Sagen har været politisk behandlet, men DCD har endnu ikke hørt noget officielt om, hvordan sagen står.

Vi har søgt fire løb i Thisted Kommune og har som sidste år søgt om at måtte have publikum til alle løb og om at bruge højttalere til alle løb. Det har vi i første omgang fået afslag på, men har så søgt igen med en forklaring om, at publikum til løbene er en forudsætning for, at vi kan løbene til at løbe rundt økonomisk.

Det har vi i skrivende stund endnu ikke fået svar på, så pt. ved vi faktisk ikke, hvordan vi er stillet mht. afviklingen af de fire løb i Thisted.

Da det er meget småt med sponsorbidrag indtil videre i år, bliver det meget svært at afholde de planlagte løb, med mindre kommunen besinder sig og giver os lov til både at have publikum og informere dem via højttalere.
 
Vi arbejder på sagen, og så snart vi ved mere, informere vi i et nyhedsbrev.

Mvh.

DCD Bestyrelsen


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top