DMU Live Social Media

DMU

< MX: Oplev Eye-Track på Uhre
10.07.2019

U21 Hold VM – hvad venter i Manchester?


De danske U21 drenge gjorde rent bord til semifinalen i hold VM i Vetlanda. På fredag gælder det finalen i Manchester mod et særdeles stærkt felt bestående af Polen, England og Australien.

Danskerne havde godt nok ingen problemer med at besejre Australien ved deres sidste møde. Men englænderne bør man til gengæld ikke afskrive i samme grad, hvis vi husker tilbage til U21 finalen sidste år, hvor de ligesom Polen og Danmark endte på podiet. 

England kan på den måde måske overraske igen. Men der er ingen tvivl om, at det store slag for danskerne – igen i år – skal slås mod Polen, der præsterede meget overbevisende under deres semifinale med et samlet resultat på 49 point.

Finalen kan på overfladen ligne en gentagelse af sidste år, hvor Danmark endte med en sølvmedalje. Men chancerne for dansk VM-guld er faktisk gode. Danskerne har beholdt det samme træningsniveau, som fik dem i finalen sidste år, og det har indtil videre givet gode resultater.

Vigtigst af alt er danskertruppen, trods deres unge alder, efterhånden nogle erfarne herrer i U21 regi, og det yderligere års erfaring efter sidste VM kan så at sige blive guld værd på fredag. Dertil rykker de fleste i truppen op fra U21 efter i år, hvilket nok skal give ekstra blod på tanden til at hente den U21 hold sejr hjem, der lige netop er gået Danmark forbi de seneste år.

Holdopstillinger fra FIM Live:


Danmark
1 Frederik Jacobsen ©
2 Patrick Hansen
3 Mads Hansen
4 Jonas Jeppesen
5 Tim Sørensen
Team Manager Henrik Møller

England
1 Robert Lambert ©
2 Dan Bewley
3 Drew Kemp
4 Kyle Bickley
5 Leon Flint
Team Manager Neil Vatcher

Polen
1 Maksym Drabik
2 Dominik Kubera ©
3 Wiktor Lampart
4 Bartosz Smektala
5 Michal Gruchalski
Team Manager Rafal Dobrucki

Australien
1 Jaimon Lidsey ©
2 Jordan Stewart
3 Matthew Gilmore
4 Kye Thomson
5 Zach Cook
Team Manager Mark Lemon


Banner

Banner

Banner

Tilbage til top