DMU Live Social Media

DMU

Alment Reglement og vejledninger

Det generelle reglement for hele DMU, som bl.a. indeholder forbundets vedtægter, kollektiv ulykkesforsikring osv. er Alment Reglement. Reglementet opdateres og udsendes fast i starten af året.

Det samlede reglement samt bilag fra reglementet kan downloades i pdf-format på denne side. Nogle af filerne er ret "tunge". Vælg derfor at hente dem ned til en lokal computer, før du åbner dem. Det gør du ved at gå hen over linket, højreklik og vælg gem som.

Alment Reglement 2019


Specialreglementer i DMU

Hvis du skal læse et af specialreglementerne for sportsgrenene under DMU, så gå ind under sportsgrenens fane og find det specifikke reglement. Du kan også benytte Nedenstående Quick-links.

Bilag og dokumenter

I nedenstående kan du finde en serie af bilag til Alment Reglement samt andre dokumenter, som har praktisk betydning i mange forskellige sammenhænge.

Download Adobe Reader
Hovedparten af dokumentmaterialet på dmusport.dk vil gradvist overgå til at være i pdf-format.  Hvis du ikke allerede har Adobe Reader installeret på din computer - så download evt. programmet [ her ] - programmet er gratis.

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top