DMU Live Social Media

DMU

DMU FairPlay

DMU i gangsatte i 2013 DMU FairPlay, som har fokus på RespektAnsvarSammenhold.

Disse begreber tager afsæt i et ønske om skabe større respekt kørerne imellem – både på banen, udenfor banen og på de sociale medier - samt at skabe større respekt til de mange DMU-frivillige, som dagligt gør et kæmpe arbejde og i dén grad er uundværlige i sporten. DMU FairPlays formål er også at skabe rollemodeller for de yngste i sporten, hvorfor der blandt andet er udpeget FairPlay-ambassadører. På baggrund af ovenstående optræder begreberne Respekt – Ansvar – Sammenhold.

Én af DMU's FairPlay-ambassadører, Erik Gundersen, fortæller nedenfor om sine erfaringer med FairPlay - både da han selv var aktiv kører, men også hvordan han har fokus på FairPlay i sit virke som Ungdomstræner for talenterne i dansk Speedway.


Hvordan er DMU FairPlay synlig?
DMU FairPlay er forankret i en række materialer og tiltag, som klubberne kan anvende. Ét af tiltagene er blandt andet et FairPlay-flag, som alle DMU’s klubber har modtaget. Flaget bliver hejst til løb og arrangementer for på den måde at synliggøre FairPlay-budskabet. Således vil FairPlay-logoet altid være synligt for kørere, officials, publikum m.fl.

Der er også lavet FairPlay-videoer, som går på tværs af DMU’s grene samt produceret FairPlay-klistermærker, logoer samt andet skriftligt informationsmateriale. Materialer kan bestilles via mgt@dmusport.dk. På DMU's Facebookside kan du også lære mere om FairPlay i DMU. Se den her.

Sidst, men ikke mindst er der udpeget en række FairPlay-ambassadører, som skal være med til at formidle det vigtige budskab. Ambassadørerne er valgt på baggrund af deres sportslige præstationer, men især med afsæt i deres personlighed, som ligger i tråd med FairPlay-ånden. Du kan se hvilke ambassadører, der indtil videre er udpeget i menuen til venstre.

Alle skal have fokus på FairPlay
DMU håber, at det ikke blot er ovenstående materiale og initiativer, som vil hjælpe FairPlay-budskabet på vej, men også at alle klubber, kørere, officials, frivillige, forældre samt andre i sporten vil have fokus på FairPlay og være med til at fremme det vigtige budskab.

I menuen til venstre kan du finde mere materiale om DMU FairPlay, herunder læse mere om FairPlay-ambassadørerne, se hvordan du bestiller materiale samt finde vej til DMU’s FairPlay Facebookside.

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top