DMU Live Social Media

Services

Medlemsoplysninger

Alle DMU-klubber er registreret i DMU's medlemssystem. Her kan DMU-medlemmer blandt andet se og rette egne stamdata, dvs. bopælsoplysninger, kontaktadresse osv. Desuden kan det enkelte medlem se licenser, medlemskaber af klubber og sine godkendelser (fx baneprøver) samt købe transponder og bestille kørernummer (MX og RR). 

Medlemssystemet er koblet tæt sammen med løbstilmeldingssystemet. Konkret betyder det, at for at du kan tilmelde dig løb, så må du som medlem ikke have restance til din nuværende klub eller for den sags skyld en tidligere klub.

Du bør derfor fra start tjekke, om dine medlemskaber står korrekt opført i medlemssystemet. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du henvende dig i din klub eller evt. til en tidligere klub.  

Tjek dine data ved at klikke her


Tips:

  • Benyt ”Glemt Password” funktionen. Så får du tilsendt dit login på den e-mail-adresse, som du er oprettet med i systemet.
  • Hvis du ikke er oprettet med en e-mail adresse, skal du henvende dig til din klub for at få oplyst dit login (LicensID + Password).
  • Vær opmærksom på, at man ikke længere benytter sin e-mail adresse ved login, men sit Licensnr. = LicensID.
  • Hvis du vil ændre i din adgangskode, så sker det i medlemssystemet under "Stamdata" - "Skriv ny adgangskode". Husk at trykke Gem herefter.

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top