DMU Live Social Media

Nyt fra DMU

Nedenfor kan du læse de seneste DMU-nyheder. Hvis du ønsker at læse nyheder fra den enkelte sportsgren, så tryk på menuen ”Sport” i topmenuen og vælg den ønskede sportsgren.

DMU's kontor holder lukket fredag den 2. december

30.11.2016

Grundet julefrokost i Idrættens Hus holder Danmarks Motor Unions kontor lukket fredag den 2. december. Administrationen er tilbage igen mandag den 5. december.

[mere]

DMU's formand genvalgt til FIM's Board of Directors

28.11.2016

DMU's formand, Jørgen Bitsch, blev i weekenden genvalgt til det internationale motorsportforbund, FIM's Board of Directors. Også i Dragracing-kommissionen har DMU fået en mand ind.

[mere]

Ejgil Solkær fylder 70 år

27.11.2016

Ejgil Solkær har været en del af DMU siden 1965, hvor han både har siddet i DMU's bestyrelse, været formand for dansk Road Racing og de senere år siddet i FIM's bestyrelser. Nu fylder han 70 år. Her kan du læse om Ejgils DMU-karriere.

[mere]

Flot FIM-video om flere kvinder i motorsport

27.11.2016

Det internationale motorsports forbund, FIM, markerer 10-året af FIM's "Kvinder i motorsport" med en flot video, som du kan se her.

[mere]

Resultater fra DMU-undersøgelser

22.11.2016

Henover efteråret har DMU sendt to spørgeskemaundersøgelser ud til henholdsvis medlemmer og bestyrelser i DMU. Undersøgelserne er sendt ud for komme nærmere på de forbedringer DMU’s medlemmer og bestyrelser ønsker sig, men også for at se, hvor det går godt. Nu kan du se resultaterne fra de to...

[mere]

Samarbejdspartnere

Banner

Banner

Tilbage til top