DMU Live Social Media

Nyt fra DMU

Nedenfor kan du læse de seneste DMU-nyheder. Hvis du ønsker at læse nyheder fra den enkelte sportsgren, så tryk på menuen ”Sport” i topmenuen og vælg den ønskede sportsgren.

DMU inviterer til Klubkonference 2019

30.08.2019

Kom med til årets klubkonference med fokus på god køretræning og øgning af medlemmer

[mere]

MX: Thomas Kjer Olsen tilbage på podiet ved VM Motocross i Imola

19.08.2019

I denne weekend var italienske Imola vært for 15. afdeling af VM Motocross, og det blev en rigtig god weekend set med danske øjne, idet Thomas Kjer Olsen kørte sig tilbage på podiet med en samlet 2. plads.

[mere]

MX: Danmarks Motocross of Nations hold udtaget

19.08.2019

Motocrosslandstræner Emil Larsen har udtaget kørerne, der som hold skal repræsentere Danmark ved dette års Motocross of Nations i Assen, Holland d. 29. september.

[mere]

SW: Stort speedway slag i Småland

15.08.2019

Med lørdagens skandinaviske VM-grandprix i svenske Målilla forhøjes intensiteten i medaljekampen ligesom spændingen omkring top otte, der giver direkte adgang til næste sæson, bliver skærpet. Efter fem af de ti VM-løb fører Leon Madsen i den samlede stilling sammen med Bartosz Zmarzlik og Emil...

[mere]

SW: Michelsens gennembrud

13.08.2019

Det har længe været et fakta i det danske speedwaymiljø, at Mikkel Michelsen har talentet til at drive det vidt. Lørdag aften satte den 24-årige sjællænder en tyk streg under sit format. Han fik sit internationale gennembrud med triumfen ved Ovethi – Dæk.dk Third Round i Vojens.

[mere]

Samarbejdspartnere

Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top