DMU Live Social Media

Nyt fra DMU

Nedenfor kan du læse de seneste DMU-nyheder. Hvis du ønsker at læse nyheder fra den enkelte sportsgren, så tryk på menuen ”Sport” i topmenuen og vælg den ønskede sportsgren.

Læs her DMU's nyhedsbrev udsendt d. 23. september

23.09.2016

Se Motocross of Nations - Bliv frivillighedskoordinator - MX-trænerseminar. Dette er blot nogle af emnerne i DMU's senest udsendte nyhedsbrev. Læs det her.

[mere]

Bliv frivillighedskoordinator

20.09.2016

Med en frivillighedskoordinator synliggøres frivilligheden i klubben, og det bliver nemmere og sjovere at være frivillig.

[mere]

Randers Motor Sport inviterer til reception

19.09.2016

Randers Motor Sport inviterer til en uformel reception i klubhuset på Honda Park, fredag den 23. september 2016, kl. 13.00 – 19.00 i anledning af, at Randers Motor Sport’s formand, Jan Hvam fylder 60 år.

[mere]

FairPlay på de sociale medier

12.09.2016

DMU arbejder hele tiden på at udbrede det vigtige FairPlay-budskab til kørere, forældre, officials og andre interesserede i motorsporten. Budskabet er, at det gælder om at dyrke fair sport, hvor der skal være plads til at køre til stregen og til at ville vinde mere end de andre, men altid inden for...

[mere]

Læs DMU's seneste udsendte nyhedsbrev her

09.09.2016

DMU har ansat ny udviklingskonsulent - Store DM-finaler i vente - Nikolaj Larsen ny miljøambassadør. Dette er blot nogle af de emner, du kan læse om i DMU's nyhedsbrev, som blev sendt ud fredag den 9. september. Læs det her.

[mere]

Samarbejdspartnere

Banner

Banner

Tilbage til top