Nyt fra DMU

Nedenfor kan du læse de seneste DMU-nyheder. Hvis du ønsker at læse nyheder fra den enkelte sportsgren, så tryk på menuen ”Sport” i topmenuen og vælg den ønskede sportsgren.

DMU mangler skribenter – er det dig?

25.08.2014

Alle der brænder for sin sport vil gerne læse om den samt have eksponeret den i endnu højere grad. Det gælder ofte især de lidt mindre sportsgrene. Derfor søger DMU skribenter til både kortere og længere nyheder til www.dmusport.dk.

[mere]

Spørgeskemaundersøgelse sendes rundt til DMU-medlemmer

11.08.2014

DMU vil ligesom i 2012 sende en spørgeskemaundersøgelse ud til alle medlemmer. Spørgeskemaet sendes ud i uge 34 og omhandler DMU’s kommunikation, medier og værdier.

[mere]

Køb DMU's jubilæumsbog

17.07.2014

DMU's 100-års jubilæumsbog kan stadig købes med rabat for DMU-, DVM- og DMC-medlemmer. Bogen skildrer fortællingen om DMU fra etableringen af unionen i 1914 og frem til i dag.

[mere]

H.K.H. Kronprins Frederik så PUK løfte pokalen i Parken

03.07.2014

Den 28. juni blev sjette Speedway Grand Prix-afdeling afholdt i Parken. Udover en stor dansk triumf med to danskere i finalen og Niels-Kristian Iversen som vinder, så deltog DMU’s 100-års jubilæumsprotektor, H.K.H. Kronprins Frederik også i festlighederne. Her kan du se billeder fra Parken.

[mere]

Samarbejdspartnere

Banner

Tilbage til top