DMU Live Social Media

Nyt fra DMU

Nedenfor kan du læse de seneste DMU-nyheder. Hvis du ønsker at læse nyheder fra den enkelte sportsgren, så tryk på menuen ”Sport” i topmenuen og vælg den ønskede sportsgren.

Er Danmarks bedste holdkammerat fra DMU?

20.10.2016

Prisen DIF og Nordea-fondens Fidusbamse sætter fokus på de mange unge drenge og piger i idrætsforeningerne, der hver dag er med til at gøre livet lidt sjovere for de andre. Vinderen kan se frem til en uforglemmelig rejse til 100.000 kroner med hele sit hold eller træningsgruppe.

[mere]

Indstilling til årets fairplay-pris

13.10.2016

Nu kan du indstille en fairplay-situation til Dansk Motorsport Award i februar 2017. Læs hvordan du gør her.

[mere]

Hvad skal vores fælles Åben Hus-dag hedde?

13.10.2016

Vi ønsker i 2017 at afholde en fælles Åben Hus-dag på tværs af alle grene. Vi har dog en lille udfordring, nemlig navnet på dagen. Hvis du kan hjælpe Fairton med et navn, er du med i lodtrækningen om fede præmier.

[mere]

DMU gennemfører undersøgelse om frafald i sporten

06.10.2016

Tidligere medlemmer af Danmarks Motor Union modtager i dag, torsdag den 6. oktober, en spørgeskemaundersøgelse med spørgsmål vedrørende, hvorfor man er stoppet i sporten. Undersøgelsen er sendt ud via SurveyMonkey.

[mere]

Ændring i DMU's telefonsystem

05.10.2016

Fremover kan du kun ringe til DMU's administration på telefon 43 26 26 13. Det betyder, at det tidligere telefonsystem, hvor DMU's medarbejder havde hver deres telefonnummer, nu er slettet.

[mere]

Samarbejdspartnere

Banner

Banner

Tilbage til top