DMU Live Social Media

Nyt fra DMU

Nedenfor kan du læse de seneste DMU-nyheder. Hvis du ønsker at læse nyheder fra den enkelte sportsgren, så tryk på menuen ”Sport” i topmenuen og vælg den ønskede sportsgren.

DMU får nyt logo

27.04.2016

DMU er stolte af at præsentere sit nye logo, som er blevet udarbejdet i samarbejde med Formegon. Der er mange ligheder til det gamle logo, men en af de store ændringer er, at hver DMU-sportsgren nu har fået sit helt eget logo. Du kan se DMU's og grenlogoerne her.

[mere]

Konstruktivt speedwaymøde - DMU-pressemeddelelse

27.04.2016

Danmarks Motor Union har tirsdag den 26. april afholdt møde med repræsentanter fra 18 speedwayklubber ud af 23 klubber. På mødet deltog også DMU´s Forretningsudvalg bestående af Jørgen Bitsch, Ole Hansen og Poul Hjort. Dagsordenen for mødet var at gennemgå de seneste ugers sager, en status for...

[mere]

Nyt motorbladet på gaden

26.04.2016

Så er det nye motorbladet sendt ud. Det er et fedt nummer med en masse spændende artikler samt fede billedserier. Læs det her.

[mere]

Tanker til speedwaykører Kenni Larsen

22.04.2016

Det er med dyb medfølelse, at DMU i dag fik den chokerende besked om, at speedwaykører Kenni Larsen er indlagt i Odense efter en skud-episode torsdag aften. Vores tanker går til Kenni og hans familie.

[mere]

DMU-nyhedsbrev: Historiske resultater - stor træner- og ATK-succes

15.04.2016

I fredagens DMU-nyhedsbrev kan du bl.a. læse om de historiske resultater DMU-kørere har hentet hjem. Du kan også læse om den store træner- og ATK-succes, 10 speedwaytrænere oplevede i weekenden samt se startlineup til det vigtige speedway EM- og VM-kvalifikationsløb i Esbjerg d. 19. april.

[mere]

Samarbejdspartnere

Banner

Banner

Tilbage til top