DMU Live Social Media

Services

EMC-program

DMU har lanceret EMC-programmet, som er et elektronisk tilmeldings- og registreringsprogram. Programmet er et værktøj til klubberne, som kan benytte det til elektronisk registrering af kørere, når der afholdes løb, samt når der skal oprettes lokale løb eller træninger, og der derfor er behov for registrering af kørere af hensyn til kommunernes krav til egenkontrol.
I forhold til registrering af kørere, så har alle DMU-licenskort fået indbygget en lille chip, som gør, at man skal køre licenskortet igennem en skanner, som så tjekker, om kortet er gyldigt, samt om køreren er på løbslisten.

Guide til EMC-program

Nedenfor følger en videoguide til, hvordan du downloader EMC-programmet, samt hvordan du benytter det. Inden du går i gang er der dog en række punkter, som skal være på plads.

  1. Det er kun dem, som skal bruge programmet, der er inviteret til dropbox-mappen, dvs. beregnere, løbsansvarlige osv. Er du derimod en af dem, som skal have adgang til programmet, så skriv en mail til dmu@dmusport.dk og bed om adgang til dropbox-mappen.
    Har du ikke dropbox, så skal du oprette dig som bruger. Det gør du ved at gå ind på www.dropbox.com og oprette dig (sign up). Dropbox-mappen hedder ”Moto Sport 2012”.

  2. Du skal, udover at downloade EMC-programmet, have følgende redskaber for at bruge programmet.
    a. En computer med internetadgang (Du skal kun bruge internetadgang, når du downloader og opdaterer programmet - ellers kører programmet off-line).
    b. En EMC-skanner, som du kan købe via DMU’s kontor (skanneren koster 850 kr.). Denne skanner bruger du ved siden af computeren, som du kører licenskortet henover (Skanneren fungerer som en USB-nøgle, hvorfor du blot sætter den ind i computeren, ligesom du ville gøre med en USB-nøgle).

Videoguides: hvordan fungerer EMC?

Klik her - og se videoguides af EMC-programmet

Til kørere med to eller flere licenskort

Har du i en sæson to eller flere licenskort, fordi du udøver flere sportsgrene under DMU, så er det kun ét af kortene, der kan bruges til EMC-programmet, uanset om det er den korrekte sportsgren, der fremgår på kortet. Dét kort, hvor kort-id på licenskortet matcher kort-id i medlemssystemet, skal benyttes til EMC-programmet. Kort-id står i højre side lodret på licenskortet.

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top