DMU Live Social Media

Services

Klubbens værkstøjskasse

Danmarks Motor Union har som et væsentligt indsatsområde at stille materialer og koncepter til rådighed for klubberne i deres udviklingsarbejde. I venstre-menuen kan du og din klub læse om udviklingskoncepter samt finde inspirationsmateriale, som klubberne kan gøre brug af.

DMU arbejder derudover målrettet på, at lave serviceguides til medlemmer, så dagligene bliver nemmere i klubben. 

Klik her og se de servicesguides DMU stiller til rådighed.

Til klubbestyrelser

Er du lige startet i en klubbestyrelse eller har du spørgsmål til en række klubbestyrelsesopgaver, så kan du finde svar her. 

Den gode historie

Handler om vidensdeling mellem klubberne, hvor gode erfaringer deles til gavn for alle.

Udviklingspuljen

Er en beskrivelse af DMU’s udviklingspulje om, hvad der gives støtte til samt en beskrivelse af de projekter, der indtil videre er udbetalt støtte til.

Konkrete værktøjer

En række konkrete værktøjer til optimering af de daglige processer i klubben. Værktøjerne er helt lavpraktiske og lige til at gå til. Mange af disse værktøjer er udviklet af DIF og tilpasset DMU.

Frivillighedspakker

DMU har udarbejdet en række frivillighedspakker, som DMU's klubber og medlemmer kan benytte sig af. Her vil være en række konkrete redskaber og materiale, således at arbejdet med at rekruttere og fastholde nye medlemmer (kørere og frivillige) bliver nemmere.

Fundraising

Fundraising kan være en svær disciplin at mestre; Hvordan søger man? Hvad skal man ligge vægt på i ansøgningen? Hvilke fonde skal man søge? Du kan læse gode tips og få redskaber til, hvordan du/din klub bliver bedre til at søge om fondsmidler til venstre i menuen. 

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top