DMU Live Social Media

Services

Konkrete værktøjer

Danmarks Idræts Forbund har produceret en lang række konkrete værktøjer som der nedenfor linkes til. Alle værktøjerne er lette at gå til, og kan bruges af alle klubber. Værktøjerne er inddelt i forskellige kategorier, men de fleste værktøjer kan bruges på alle stadier i klubudviklingen.

Ud over de links der findes her på siden, kan www.frivillighedstjek.dk anbefales til yderligere inspiration.

Rekruttering og fastholdelse

Udover inspiration og materiale til hvordan man som klub fastholder og rekruttere medlemmer, så har DMU også udarbejdet materiale som klubberne kan bruge til at øge chancerne for mediedækning.

Frivillighedscertifikat

I DMU vil vi gerne vise, at vi værdsætter og anerkender vores frivillige. Derfor har vi udarbejdet et frivillighedscertifikat, som dokumenterer de frivilliges indsats i sporten.

Du finder DMU's frivillighedscertifikat ved at klikke her.

Medieguide

Følgende medieguide er lavet til DMU’s klubber med henblik på at øge muligheden for at få mediedækning op til et løb. Tanken er, at klubberne op til et løb, men også hvis de ligger inde med en god historie, kan bruge medieguiden aktivt og på den måde forhåbentlig øge chancen for synliggørelse i medier.

Skabeloner til pressemeddelelser

Følgende skabeloner er lavet til inspiration, så klubben ikke skal opfinde materialet selv. Husk at det er skabeloner og forslag, der skal rettes til, så de passer til den enkelte klub.

Redskaber til mediedækning, sociale medier, politik m.m.

dmusport.dk-ikon på din mobil og tablet

Du kan få DMU's hjemmeside på din mobil- eller tabletskærm, så du fremover blot kan trykke på DMU-ikonet for at tilgå hjemmesiden. Så behøver du ikke først gå ind via din browser og derefter søge på www.dmusport.dk. Det er muligt både at få DMU-forsiden på din mobil og/eller tablet, men også grensidernes forsider. 

Se her en vejledning til, hvordan du gør:

  • Gå på www.dmusport.dk
  • Opdatér siden, når du står på www.dmusport.dk
  • En grå boks dukker frem – tryk på firkant med pil op nederst (ikke på selve boksen der dukker frem men på firkanten med pil op under boksen)
  • Tryk på ”Føj til hjemmeskærm”
  • Navngiv siden, fx ”DMU”
  • Nu er www.dmusport.dk på din mobil- og/eller tabletskærm

Hvis "den grå boks" ikke dukker frem på din mobil eller tablet, så gå ind på din mobil (iPhone) og tryk følgende: "Indstillinger" - "Safari" - "Ryd historie og webstedsdata". Og derefter tilgå www.dmusport.dk og opdatér siden igen. 

Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top