DMU Live Social Media

BMX

Vejledning til bestilling af DCU-licens

Opdateret d. 11. februar 2016

DCU's licensbestillingsside er lavet om. Herunder kan du læse om den nye side og hvordan den fungerer. Har du spørgsmål til DCU-licensen, så kontakt DCU's sekretariat.

Alle BMX-ryttere skal i 2016 have en DCU-licens (udover deres DMU-licens). Det er et krav fra UCI, og skal overholdes, hvis man skal deltage i løb.

Klik her - og se en guide til hvordan du bestiller DCU-licens

Du bestiller din DCU-licens ved at udfylde et licensansøgningsskema, som du gør ved at klikke her. (husk, at du skal oprette dig selv som bruger først, hvilket du også gør inde på linket)

Husk derudover, at du skal have en DMU-licens for at bestille et DCU-licens. Har du allerede et DMU-licens, så følger du blot ovenstående link og bestiller. Skal du til at bestille en DMU-licens, så kan du bestille og købe din DMU-licens, som du plejer via http://dmusport.dk/services/licensbestilling/ og derefter bestille din DCU-licens i samme vindue. 

Ny medlems- og licensside - hvad kan den?
Den nye medlems- og licensside har en række fordele. Et af dem er, at trænere, ledere og forældre kan administrere flere licensrytteres løbstilmeldinger fra ét login. Er du i tvivl om hvilken licens du skal tegne? Vejledning til DCU’s licenssystem kan læses ved at klikke her.

På dette link er der omtalt lidt om BMX licensen - klik her.

Har du spørgsmål? - Så klik her.

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top