DMU Live Social Media

Dragracing

< Dragracing: DMU mangler skribenter – er det dig?
01.09.2014

Dragracing: Frederik Schack europamester i Mosten


Team Schack var kørt i stilling i ryttergården med mekanikere, sponsore og familier. Nu ventede det næstsidste race i euro-serien i klassen super twin top gas. Der skulle køres max med nymonteret automat gearkasse.

Forventningerne var høje og spændingen blev næsten uudholdelig, da vejret viste sig fra sin meget regnfulde side og da fredagen blev rained Out, så skulle der præsteres i et eneste race om lørdagen.

Frederik Schack kørte en flot tid på 4,9 sek. Og 225 km/t. Næsthurtigste tid efter svenskeren Stefan Malmberg med tiden 4,8.

Der resterer en sidste afdeling i Hoskovice Tjekkiet, men med en overbevisende føring på over 2000 point, blev Frederik udråbt som europamester 2014.

Selvom Frederik har vundet, så tager Tean Schack til Hoskovice for at støtte op om arrangementet, og der bliver trofæet 2014 overrakt.

Vi kan anbefale andre dragracing-kørere, at deltage i dette arrangement i weekenden D. 13-14 september, da det kun er for bikes.

Det er meget nemt at tilmelde sig. Man går ind på hjemmesiden www.dragster.cz udskriver en entry form og mailer den til Yvona Knebl. Der betales med en bankoverførsel.

Se billeder fra Mosten ved at klikke her. 


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top