DMU Live Social Media

Dragracing

< Dragracing: Frederik Schack europamester i Mosten
18.09.2014

Dragracing: Schack og Lund slutter en fantastisk sæson


Foto: Patrik Jacobsson

Så fik denne sæson også en afslutning og set med danske øjne kan vi vist kun være godt tilfredse. Både Frederik Schack og Mogens Lund har været stærkt kørende.

I europaserien i Super Twin Top Gas-serien var Frederik Schack meget stærkt kørende hele sæsonen igennem, selv om koblingen har drillet en del. Han har kørt så godt, at han kunne kalde sig europamester efter det meget våde løb i Mosten - inden de skulle køre sidste løb. Det viste sig at være meget heldigt, da han der smadrede koblingen total og mistede elimineringen.

I den klasse har vi i år også Anders Jensen på en sjetteplads og Lars Birch Andersen på en syvendeplads. Bliver spændende at se, hvad de fører det til næste år.

Flot præstation af Mogens Lund
I FIM E Super Street Bike Cuppen var der stor spænding før sidste løb på Santa Pod Race Way i England, da Mogens Lund lå på en meget flot førsteplads i serien. Den ville dog blive meget svær at forsvare, da englænderne har hjemmebane og er meget stærkt (og hurtigt) kørende.

Det viste sig at holde stik og bedre blev det ikke, at Mogens weekenden før finalerne, smadrede motoren til et løb i Ungarn og derfor måtte sætte den gamle motor i.

Mogens fik ikke en god kvalifikationstid, og da han ramte opsættet blev sidste kval-runde aflyst pga. af regn. Han skulle derfor møde den godt kørende englænder Gary Bowe i 1. runde af elemineringen, og det var for stor en mundfuld for Mogens og han røg ud.

Dog rakte det til en samlet femteplads i det 36. mand store felt. En virkelig stor og flot præsentation af Mogens.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top