DMU Live Social Media

Dragracing

< DR: Januar-nyhedsbrev for dragracing
06.03.2017

DR: Flere Danmarksmesterskaber under Allingåbro Motor Festival


Når Allingåbro Motor Festival lørdag den 20. maj slår dørene op for den 14. udgave af Danmarks sjoveste, største og skøreste motorfestival, så er det med flere Danmarksmesterskaber på programmet.

“Vi er glade for at kunne præsentere flere Danmarksmesterskaber for vores publikum. Det gælder bl.a. tractorpullerne, som igen er tilbage på Thor Pulling Parc, efter en pause sidste år, hvor det ikke var en DM-afdeling. Det betyder, at vi igen kan præsentere de største og vildeste tractorpullere for et meget entusiastisk publikum”, siger Jens Olaf Hersom fra festivalen.

“Det er også DM, når de noget mindre pullere, nemlig havetraktorerne afvikler en DM-afdeling under festivalen, og de 4 hjuls trukne køretøjer, som ellers viser deres evner et andet sted på festivalområdet, kører såmænd også et uofficielt DM på pullingbanen”. Endelig afvikler RC off-road bilerne også deres DM på en bane på festival-området”, fortsætter Jens Olaf Hersom.

Det er ikke alt, der har fire eller flere hjul på festivalen. Som altid er en del af hovedgaden i Allingåbro på denne dag omdannet til en rigtig dragstrip, hvor Danmarks hurtigste motorcykler og scootere giver opvisning i drag racing. På drag racing banen blivet det også muligt for publikum at købe en tur som passager i en rigtig dragster, som normalt kører på Malmø Raceway.

Andre steder på pladser giver moto cross og super motard kørere prøver på deres evner på banen.

Stunt i verdensklasse
“Sidst men absolut ikke mindst blandt de to-hjulede er vi stolte over igen at kunne præsentere Mike Jensen, som også gæstede festivalen sidste år.  23-årige Mike vandt så sendt som i november sidste år en stor international motorcykel stunt konkurrence i Dubai og placerer sig derfor helt oppe i verdenseliten i denne disciplin. Så publikum kan se frem til fantastiske tricks og stunts, når Mike giver den gas på drifting banen og på drag strippen”, siger Jens Olaf Hersom.

Publikum kan også opleve et gensyn med et andet stort motorsportsnavn, nemlig Stig Nedergaard, der kommer med sin top fuel dragster - Danmarks og en af Europas absolut hurtigste biler. Stig blev så sent som i februar i år kåret som årets profil ved Dansk Motor Sports Award.

Allingåbro Motor Festival byder på intet mindre end 16 timers underholdning fra klokken 10  formiddag til klokken 2 nat. Ud over de allerede nævnte indslag på festivalen, byder der på bl.a. børnetivoli, trial opvisning, opvisning i folkerace og bilboksning, udstilling af special- og amerikanerbiler samt custom motorcykler, ligesom en række firmaer udstiller på forskellige stande. Og så er der naturligvis mulighed for at købe mad og drikke samt blive underholdt i madgaden af Benny the Bobber og The Real Deal samt One Mand Band, der spiller Johnny Madsen sange.

Festivalen slutter med musik og dans i en af de tidligere kornhaller på festivalområdet.

Se hele programmet på www.motor-festival.dk

Flere oplysninger fås hos Jens Olaf Hersom, tlf. 8280 1250.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top