DMU Live Social Media

Dragracing

< DR: Dragracing-reglement 2018 klar
19.01.2018

DR: Nyhedsbrev fra DCD


Det er måske ikke lige til at se på vejret, men der er under 3 måneder til, at drag racing sæsonen starter d. 28. april med Mosten Spring Race Test & Tune. Der er sikkert gang i værkstederne rundt om for at få gjort materiellet klar til en ny og spændende sæson. DCD-bestyrelsen har holdt sit første møde i det nye år, og her er lidt om planerne for den kommende sæson.

Som tidligere fortalt er vores klubmesterskab og DM planlagt til afvikling i Thisted Lufthavn. Efter aftale med lufthavnen og kommunen har vi fået lov til at have vort grej permanent i lufthavnen. Der er ryddet op i lufthavnsbygningens tidligere ankomsthal, hvor vi kan have vores grej, ligesom vi har fået stillet nogle rum til rådighed til soveplads for officials og medhjælpere.

Bestyrelsen har planlagt en arbejdsweekend i lufthavnen den 7.-8. april. Køkkenet skal gøres rent, toiletter i lufthavnsbygning skal shines og gøres funktionsdygtig og meget mere skal ordnes, så vi er klar til den nye sæson. 

Official dag 24. marts
Sæt kryds i kalenderen, hvis du er official, for den 24. marts gentager vi officialsdagen fra 2017. Vi har planlagt en kombineret official dag og løbsleder/dommerkursus. For de, der ønsker at tage officiallicens inden for DMU som enten starter, teknisk kontrol, tidtager mm, er det muligt at gøre det på denne dag, ligesom det også vil være muligt at tage en 1C licens indenfor DASU. Inden kurset regner vi med, at prøverne er tilgængelig på DMU og DASU´s hjemmesider som e-learning. Følg med på www.dmusport.dk og vores egen hjemmeside www.dcd.nu 

Kontingent
Hvis du ikke allerede som mange har betalt kontingent for 2018, så er det her inden udgangen af januar, du skal have gjort det. Det kan ske via www.dcd.nu, vores nye hjemmesideløsning, som er oppe at køre. Det er ikke den mest fancy hjemmeside, men den er praktisk og nem at have med at gøre, ligesom den er en del af den forenings administrationsløsning vi har købt, og som de der arbejder med administrationen er utroligt glade for 

Arbejdsdag i Allingåbro
Den 3. februar er der arrangeret arbejdsdag i Allingåbro. Det er hovedsageligt tjdtagningsvognen, det handler om. Der er stadig nogle ting, der skal forbedres/rettes. Bl.a. skal vognen ned i vægt, så der kan køres lovligt med den. Ring eller skriv til formanden, hvis du har tid til at byde ind med din arbejdskraft. Mere info om dette kommer i nær fremtid. 

Nye reglementer
Lisbet har gennemgået DASUs reglement og indsendt rigtigt mange ændringsforslag til reglementet, så følg med på DASUs hjemmeside for at se, hvornår det forhåbentligt “rensede” reglement dukker op.For motorcyklernes vedkommende er 2018-reglementet med en del ændringer allerede vedtaget og offentliggjort på DMUs hjemmeside. 

Flere officials
Vi kan bruge flere officials og hjælpere i 2018. Det gælder især brandmænd m/k, hvor vi gerne skulle bruge 4 mere. Så kender du nogle interesserede, så tag fat i dem. Vi vil prøve at arrangere et brand- og sikkerhedskursus, eventuelt under ledelse af et par af vores dygtige svenske venner fra Rescue Team.Vi mangler også folk til tidtagningen - gerne nogle der ved lidt om it, software og som kan bruge et tastatur. 

Mvh.Bestyrelsen  


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top