DMU Live Social Media

Dragracing

< DR: Dragracing-reglement er opdateret
01.05.2018

DR: DCD-nyhedsbrev om arbejdsweekend og forberedelse til Spring Race


Her kan du læse nyhedsbrev fra Dragracing Club Denmarks bestyrelse vedr. arbejdsweekend i Thisted, og Spring Race.

I skrivende stund gøres der klar til årets første race: Spring Race på Mosten Raceway .

Det er startskuddet på en forhåbentlig rigtig god sæson med masser af tørvejr og masser af godt race.

Inden vi skal i gang med klubbens egne løb, hvor det første er lørdag den 16. juni i Thisted Lufthavn, har vi i klubben en del arbejde, der skal gøres. Derfor har vi brug for jeres arbejdskraft, først og fremmest til en arbejdsweekend lørdag/søndag den 12. og 13. maj i Thisted Lufthavn.

Som vi tidligere har fortalt har vi fået lov til at have vores materialer opmagasineret i lufthavnen. Lufthavnschef Bo har sørget for at skaffe plads til både materialer til overnatning for officials i lufthavnsbygningen og i “brandstationen”.

 

Derfor skal lokalerne gøres klar. Der skal gøres rent over alt. Vi skal have retableret et par toiletter og brusebad, køkkenet skal gøres klar, så vi får gode forhold til at lave mad.

Der skal etableres nogle køjesenge i et par “sovesale” der skal monteres nye børster på fejemaskinen,osv. Der er simpelthen masser af ting, der skal ordnes i løbet af weekenden, så vi kan få etableret en god base for vores løb.

 

Tilmeld dig arbejdsweekenden. Kan du kun den ene af dagene - er det også ok. Medbring støvsuger, rengøringsmidler, værktøj og masser af knofedt.

Tilmeldingen åbnes på hjemmesiden, hvor du også kan krydse af, om du kan begge dage eller kun den ene, om du skal spise med lørdag aften mm.

Vi glæder os til at komme i gang med en ny drag race sæson.

Bestyrelsen


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top