DMU Live Social Media

Enduro

< Enduro: Sønderjysk Terræn Cross 2015 / Jubilæums løb
31.08.2015

Enduro: Sønderjysk Terræncross


Sidste års deltager rekord blev ikke nået, men 399 var der dog til start. 234 i første start og 165 i anden start, så kl. 17 kunne Stævneleder og Dommer se tilbage på et 20 års jubilæums stævne med smil på læben.

Presset som mange andre måtte Vesterbæk Motocross Club denne gang afvikle løbet om lørdagen, og det gav ekstra udfordringer, da man så skulle i gang midt på ugen, hvor alle jo er på arbejde - men igen viste VMC, at de magter 

opgaven.

Når dansken svigter er dem med udenlandsk licens i baglommen, med til, at det løber rundt. Under 100 DMU kørere var der til start, og det er inklusiv dem der kørte DM i enduro. Derimod havde en flok englændere, sammen med et stort antal fra tyskland og andre lande, valgt at tilbringe en dejlig dag i Søgårdlejren.

I år havde jeg en flok unge lømler med rundt for at syne bane fredag. Det kommer de så ikke igen - bare fordi man vælter et par gange på første omgang behøver man jo ikke rode mere i det, og så undlader vi, at skrive mere om det.

Resultater for de danske deltagere ligger mylaps, og de første videoer er begyndt at tikke ind på youtube. Hvis man syntes der er god stemning, er man ikke helt forkert på den, og selvom banefolkene ligner en flok hængte høns når de sidste banespor er sat, så er der altid et gear ekstra, til lidt hygge dagen før løbet. Når den første "kan du huske dengang" er røget i luften, er hukommelsen helt i top - lige til det rammer en selv.

Jeg ved ikke om der var HELT stille i år 1219 da dannebrog faldt ned fra himmelen, men i Søgård er der helt stille før de grønne flag sænkes. Når de grønne flag er nede, er det så slut med roen og racet kan begynde, men der går dog ikke lang tid før farten sænkes igen. Det sker helt pr. automatik når 234 kørere skal ind på en række, og i år måtte banefolket på arbejde, da der var et
sted med kaos. I løbet af kort tid var sporet ændret og racet kunne fortsætte.

Rigtig mange oplever på sådan en dag, hvad det vil sige at være træt, rigtig træt. Når folk skal af motorcyklen efter små 3 timer på sporet, ser det ud som om mange bare har lyst til at blive siddende - bare de ikke skal køre mere. Men til alle der deltog: I er seje og VMC glæder sig til at se jer igen. Sønderjysk Terræncross skal opleves, ikke i tekst og billeder, men live.

Ses næste år/Lars-Bo


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top