DMU Live Social Media

Enduro

< Enduro: Har du styr på reglerne i forhold tal og farver?
23.05.2017

Enduro: Opdatering fra DMU's Elitesatsning


De tre unge kørere i DMU's Elitesatsning er kommet godt i gang med både løb og træning. Her kan du læse om kørernes præstationer i den seneste periode.

Sæsonen 2017 startede med en del nye og spændende udfordringer som blandt andet skyldtes en omskrivning i reglementet, hvilket betød, at flere gode udenlandske kørere er med til DM-afdelingerne. Dette udfordrer de etablerede danske kørere, hvilket landstræner, André Larsen, ser meget positivt på, da der er mere konkurrence om pladserne, hvilket vil styrke og udvikle de danske kørere på eliteholdet.

I Finderup kørte Oliver for første gang efter en knæskade, som varede 18 måneder. Efter aftale med Oliver var det meningen, at han skulle tage det stille og roligt i starten af løbet for at teste, om benet kunne holde. Meget overraskende lå han nr. 5 længe, men desværre opstod der et teknisk problem ude på sporet, som ikke lige kunne repareres, hvorfor han desværre måtte udgå. Sylvester lå godt placeret i en lang periode af løbet, indtil han måtte bruge tid på en utilsigtet hændelse med en anden kører. Han kom dog i mål. Marcus var også med i Finderup, hvor han længe lå nr. 4. Uheldigvis endte han med en afstigning og et vrid i håndleddet. Han sluttede som nr. 7.

Weekenden efter Finderup kørte Sylvester et ekstremløb i Rumænien. Det var hans første af slagsen, og han endte med et fornuftigt resultat, så det bliver spændende at følge fremover. 

For en uges tid siden kørte de tre drenge alle med i DM-afdelingen i Hallandia, hvor de alle endte på nogle fornuftige placeringer, og de ser frem til næste afdeling.

Ser man overordnet set på første halvdel af året, har det mekanisk set været nogle udfordringer, som vi helst havde været foruden, men heldigvis er der ikke nye skader og kørerne er topmotiverede til at præstere.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top