DMU Live Social Media

Enduro

< Enduro: Nyt Klubtræner 1-uddannelsesforløb i 2018
03.09.2017

Enduro: Sønderjysk terræn cross båret af frivillighed


Søgårdlejren - som til daglig bestyres af forsvaret - lagde igen jord til sønderjysk terræn cross samt en afdeling af det tyske offroadscrambel mesterskab.

Vesterbæk motocross club og alle deres frivillige står på pinde for at gøre alle tilfredse. Netop de frivillige er spændt ekstra for, alt skal fragtes rundt, al forplejning til både officials og gæster skal laves i telte og trailere. I sidste uge var der blot en bar græsmark, men her i weekenden et motorsportsmekka med 373 glade deltagere til start, og igen i næste uge er der bare marker samt en skov der i et stykke til vil bærer præg af at der har været kørt motorløb på stedet. Perfekt biodiversitet viser en svensk undersøgelse.

Kaffe, rundstykker - og senere på dagen pølser og burgere langes over ”disken” i en lind strøm. Der bliver aldrig rigtig kø for der er mange hjælpere, og det er rigtigt flot at en forholdsvis lille klub kan stable alt dette på benene. Ude i terrænet skal der laves bane, alt fra depot til start/mål samt opmærkning af 10,7 km. Banespor og når løbet er slut skal det hele pakkes igen.

Naturen er heldigvis ikke så emsig som dele af den danske befolkning, den tilpasser sig. Hvis man forlader dette års rute lidt og bevæger sig ind i områder hvor der blev kørt sidste år, ligner skoven bare en skov som sådan en nu ser ud, og om nogle måneder vil dette års spor og være ”usynligt”.

Hen under aften - lørdag den 2 september - blev der krammet og vinket farvel, og lur mig, vi ses igen i 2018.

Der er altid plads til en til i Søgård, så hvis du ikke har oplevet dette, er der nu kun at vente til næste år, og så få meldt til – enten som kører eller frivillig.      


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top