DMU Live Social Media

Enduro

< Enduro: Har du tilmeldt dig Billund Terræncross?
19.03.2018

Enduro: Dansk deltagelse ved tysk mesterskab.


På trods af dårligt vejr og begrænset træning i Danmark deltog Oliver Schmidt og Sylvester Dam i det tyske mesterskab, hvor de præsterede over forventning.

Oliver Schmidt og Sylvester Dam var begge i Tyskland sidste weekend og køre for første gang i år. Her deltog de i den sværeste klasse i det tyske mesterskab, på trods af, at deres træning i Danmark har været meget begrænset grundet vejret. Det dårlige vejr har også betydet, at der endnu ikke har været nogle træningssamlinger. 

André Larsen udtaler følgende om drengenes præstation "Deres præstationer var langt over forventningerne, da der ikke var nogle af dem, der har mulighed for at komme ordentligt i gang pga. vejret. De kørte begge flot og stabilt og havde inden problemer på ruten. Så det er en positiv start på sæsonen."

Begge deltog i klassen E3A, hvor de skulle køre 8,5 timer uden pause. Det endte med en flot 11. plads til Oliver og en 16. plads til Sylvester. 

Desværre var hverken Marcus Bech Larsen eller Magnus Beck ikke med, da de endnu ikke har fået kørekort. Magnus er forholdsvis ny på holdet og kørte med til Billund Terræncross, hvor han klarede sige godt. Han har udviklet sig meget i løbet af 2017, og det bliver spændende at følge ham på holdet i sæsonen.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top