DMU Live Social Media

Motocross

Seneste Nyheder

< MX: Se PSE-Parts DM MX finalen live på DR
09.09.2017

MX: Stefan Kjer Olsen klar til sidste afdeling


I weekenden skal det afgøres hvem der tager årets DM titlel når der køres sidste afdeling af PSE-Parts DM MX serien. I MX1 klassen går Stefan Kjer Olsen ind til weekenden med et spinkelt forspring.

Søndag er der lagt op til drama når vinderen af årets PSE-Parts DM MX serie i MX1 klassen skal findes, til sidste afdeling der køres på Solbjergbanen hos Morsø Moto Cross Klub. Det er nemlig kun 7 point der skiller nummer 1 fra nummer 2, hvor Stefan Kjer Olsen inden weekenden er den førende rytter.

Vi fangede Stefan til et par spørgsmål om forventninger, bane- og vejrforhold:

Hvordan ligger banen til dig?

- Det er en god bane, den ligger godt til mig, den sidste bane vi skal køre på oppe på Mors. Som vejret ser ud nu, så kommer der nok noget regn der gør banen bliver lidt løs, som ligger lidt mere til min stil i forhold til det helt hårde som vi kørte på sidste gang.

Skal du vinde DM i år før at weekenden har været en succes?

- Ja helt sikkert, det er jo det jeg har gået efter hele året, og selvfølgelig også det jeg går efter her til sidste afdeling, at få titlen med hjem.

Føler du dig godt kørende lige nu?

- Ja jeg synes egentlig jeg har haft nogle gode træninger her siden sidste afdeling, så jeg synes egentlig jeg føler mig rigtig godt kørende.

Der er lagt i ovnen til nogle fede heats på søndag på Solbjergbanen, hvor intet på forhånd er afgjort. Så hvis man står uden planer for weekenden, kan det varmt anbefales at møde op for at se Danmarks bedste motocross kørere når det hele skal afgøres.


Banner

Banner

Banner

Tilbage til top