DMU Live Social Media

Motocross

Seneste Nyheder

< Nikolaj Larsen stopper
24.10.2017

MX: Gryning forsætter hos Westside Racing


Mathias Gryning vandt PSE-Parts DM Motocross serien i 2017, og bærer dermed titlen som MX2 danmarksmester. Den succes skal der bygges videre på i 2018, men i en ny klasse.

- Jeg fortsætter for Team Westside Racing / KTM Skandinavien i sæson 2018, samme bagland, samme folk omkring mig og lidt samme procedure som i sæson 2017. Da jeg fik muligheden for at forsætte med de samme folk omkring mig i sæson 2018 og forlænge en ny kontrakt med KTM var det ikke et svært valg. Jeg har været utrolig glad for at være i Team Westside Racing og have et par mekanikere som jeg stolede på og havde det sjovt med. Som samtidig hjalp mig med at få et virkelig godt setup på raceren. Vi nåede vores mål i sæson 2017 om at blive Danmarksmester og komme på podiet i minimum én afdeling af det Svenske mesterskab, så det er utrolig fedt! Nye mål er blevet lagt for sæson 2018 og jeg er glad for nu at kunne offentliggøre at jeg rykker op i MX1 klassen på en KTM SX-F 450, fortæller Mathias Gryning i en pressemeddelelse og forsætter.


- Jeg har hele sidste vinter og lidt af sommeren trænet på den større cykel og syntes den passer min kørestil bedre. Samtidig har jeg måtte tabe mig 5 kilo for at kunne være med på den lille MX2 cykel, så nu glæder jeg mig til at kunne spise en dessert i ny og næ. 

- Nu ser jeg bare frem til at komme igang med den hårde vinter træning efter en lille pause, og er glad for at mine sponsorere har valgt at støtte mig endnu en sæson, uden dem havde intet af det her kunnet lade sig gøre. WestSide Racing. Au2parts, Sørby VVS, Sørby Auto, Bridgestone Tires, Nørrebro Fysioterapi, Ivans Dækcenter, CTI Knee Braces, Sports Team Næstved, Valvoline, The six, KTM Skandinavien, SOS Racing Parts, PSEparts, Brian Jorgensen MXschool, Ultimate Racing Suspension i Holland, Holbøll & Sønner entreprise, Egeskovs busser.


Banner

Banner

Banner

Tilbage til top