DMU Live Social Media

Motocross

Seneste Nyheder

< MX: Reglement 2018
04.01.2018

MX: NMK siger tak til vores Niko


2017 er gået på hæld og 2018 er gået i gang. Men 2018 bliver desværre uden vores allesammens Nikolaj Larsen, som har valgt at stoppe sin motocrosskarriere.

Det er vi mange som er rigtig kede af, men vi er også mange som har stor respekt for din beslutning Nikolaj. Derfor vil Næstved Motorklub og alle dine klubkammerater sige dig et kæmpe stort TAK, og ønske dig alt muligt held og lykke fremover.

Du har haft en utrolig flot karriere med et utal af danske mesterskaber, et Svensk mesterskab,  EM sølv og flotte placeringer i de Adac og VM heat du har kørt! Og ikke at forglemme at du flere gange har repræsenteret Danmark som holdkaptajn til MXoN. Skal vi som dine klubkammerter give dig et par ord med på vejen må det være; målrettet, proffessionel, viljestærk, sportsmand, udadvendt, glad og fantastisk på en crosser.

Vi vil i Næstved altid huske dig for flere ting. Du har givet os nogle fantastiske år med flotte og spændende heats. Vi er mange som er kørt land og rige rundt, ja nogle har endda fulgt dig rundt i Europa fordi vi vidste at du stillede til start. Du har altid været værd at følge om det var for klubben eller om det var for Danmark du stillede til start!

Noget som altid har kendetegnet dig er, at du altid har haft tid til en snak med dine klubkammerater både til træning og til de løb hvor du stillede til start, det gjaldt også på de dårlige dage, og det har gjort stort indtryk! Specielt når man mødte dig til A-DM, og selv om der stod meget på spil, så havde du altid tid til os alle. Det sætter vi utrolig stor pris på! Det er den måde som man får mange fans på, og det er den måde hvorpå, at du er blevet til et stort idol for os alle i Næstved Motorklub, store som små. Du vil for altid tilhøre den store skare af legender, som igennem tiderne har haft en stor karriere i Næstved.

Jeg havde selv den store fornøjelse at deltage i din guldfest i Næstved Motorklubs klubhus, som jo også (desværre) endte med at blive din afskedsfest. En god aften med mange velfortjente taler, og en flot film blev vist, om din karriere fra din spæde start til i dag hvor du takker af. Da du selv tog microfonen og personligt takkede af, var vi vist mange som fik en lille klump i halsen og en lille tåre i øjenkrogen.

Du vil blive savnet og husket som en meget udadvendt sportsmand, og ikke mindst som en fantastisk crosskører! Jeg tør godt at sige, at du er vellidt hele vejen rundt fra Nord til Syd fra Øst til Vest, af alle klubkammereter og sikkert også alle dine konkurrenter.

Tak Nikolaj, vi ønsker dig alt det bedste fremover. Vi håber at du kommer og ser lidt til os på "Næver", måske du stiller op til et enkelt eller to VM, det som vi i "Næver" kalder KM... eller måske endda et enkelt A-DM på hjemmebane. 

På hele Næstved Motorklubs vegne
Flemming Nielsen

 

 


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top