DMU Live Social Media

Motocross

Seneste Nyheder

< MX: Et koryfæ fylder 80 år
02.02.2018

MX: FMS knokler hårdt for deres nye bane


I snart 30 år har Fyens Motor Sport (FMS) kæmpet for at få en erstatning for Højbjergbanen, en kamp der har været fyldt med modstand, men også af ihærdige motocrossfans. Læs om sagen og støt deres kamp her.

I snart 30 år har Fyens Motor Sport (FMS) kæmpet for at få en erstatning for Højbjergbanen, en kamp der har været fyldt med modstand, men også af ihærdige motocrossfans. Målet har nu været i sigte i snart et år, en ny bane i Kærby Mose øst for Odense. med en god VVM rapport og alt det papirarbejde der nu hører med. Dermed troede FMS at de skulle i jorden her i foråret, men grundet få modstandere er de desværre ikke der endnu. Odense kommune bakker klubben op og har også  finansieret de dyre undersøgelser der er gået forud. Det har været en lang og sej kamp, som FMS har kæmpet på trods af, at det har været en dyr fornøjelse. 

Her ved årsskiftet stod det klart, at det var nødvendigt at gøre noget ekstraordinært for at sikre at regningerne kunne betales, da bankerne ville ikke hjælpe. Så gode råd var dyre.

Et FMS-medlem kom dog på en idé, der viste sig at være ganske god.

Han siger følgende om hans idé:
"Nød lærer som bekendt nøgen kvinde at spinde. En indsamling på nettet? Det er der mange der har prøvet, men normalt er det ikke de store penge der kommer ind, men anyway, en indsamling blev sat op med et foreløbigt mål på 100.000 kr. et mål som indsamlingssitet www.sponsor.me syntes var lige optimistisk nok, men vi fastholdt målet. Det viste sig at være en sag, som mange havde lyst til at bidrage til, ikke mindst gamle crossfolk der husker den gamle bane, firmaer der gerne vil støtte klubben, andre crossklubber der også føler det er en vigtig sag at støtte og selvfølgelig nogle crosskørere. Disse bidrag er nu efter 14 dages indsamling nået op på 60.000 kr., men FMS håber stadig, at der er nogle flere indenfor crossmiljøet, der vil være med til at sende et stærkt signal til vore modstande om at i motocrosssporten står man sammen." 

I kan læse mere om projektet på www.fyensmotorsport.dk og på facebooksiden ”ja tak til ny motocross bane på fyn”.

 Og hvis du vil støtte en god sag gør du det her. www.sponsor.me/fms2018    


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top