DMU Live Social Media

Motocross

Seneste Nyheder

< MX: Så er det nu, du skal tilmelde dig til Nordisk Mesterskab og Grand Junior i Næstved
28.05.2018

MX: Fart på i Finland


I forrige weekend blev der kørt EMX 65/85 i Vantaa i Finland. Der var flere danskere bag bommen i hver af klasserne, og har du ikke allerede erfaret hvordan det gik dem, kan du læse lidt om det her.

Alle danskerne viste flot kørsel i Finland, lød tilbagemeldingen fra landstræner Emil Larsen. Banen var hurtig bane, der blev utroligt kantet i løbet af søndagens løb.

Resultaterne blev lidt blandede, da alle havde mindst et svært heat.

I 65-klassen var det Jakob Vinther Frandsen der indkasserede den bedste placering, da han sluttede på en 8. plads, tæt forfulgt af Jakob Madsen på en 9. plads. De andre danske kørere var William Holch Kristensen på en 24. plads, Anna Legaard på 28. pladsen og Silas Caprani blev dagens nr. 37. Efter de to afdelinger i Esbjerg og Vantaa ligger Jakob Vinther Frandsen på en 6. plads i den samlede stilling.

I 85-klassen var det Tobias Caprani, der markede sig som bedste dansker, da han også kom ind som nr. 8. Lucas Bruhn blev nr. 16, Mads Fredsøe nr. 37 og Albert Legaard nr. 38.

Emil Larsen og baglandet bag DMU's talent- og elitearbejde er glade for, at der var så mange danskere, der tog den lange tur til Finland for at kæmpe om at komme i top 10, som giver adgang til finalen senere på året.

Se alle resultaterne fra Finland her.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top