DMU Live Social Media

Motocross

Seneste Nyheder

< MX: Fart på i Finland
31.05.2018

MX: Honda-flagene røg helt til tops i Svebølle


I weekendens første afdeling af SM, var næsten alle JØ Honda Racing kørere klar bag startbommen. På en nærmest perfekt Svebølle-bane viste de resten af feltet hvordan kagen skal skæres for at være helt i front af landsdelsmesterskabet.

3 af teamets kørere fik fuld plade og kunne tage hjem med 100 point hver. Brødrene Ankjær tog sig kærligt af hver sin klasse; Caspar i B MX2 og Lucas i A Open. Magnus Ø er kommet sig helt over sin hjernerystelse for nylig, og kiggede sig ikke tilbage i B MX1.

I A Open er Mathias Tang ved at finde rytmen for denne sæson, og kom på podiet sammen med Lucas.

Jesper Kjær Jørgensen er still going strong i OB, og trods konkurrenter, der selv i voksenalderen holder gassen helt stram, tog han dagens 2. plads i OB30+ klassen.

Supportklasserne gav som vanligt en masse god race action. I C Maxi Open hentede Tim Jensen en flot samlet 3. plads, og blandt de yngste kæmpede Emil Laurberg Nielsen sig på podiet på sin CRF 150 og sikrede sig 2. præmien i C Mini Open.

Alt i alt var det en rigtig god Honda-dag, der potentielt kunne have været endnu bedre, men punkteringer stod i vejen for flere podiepladser.

Tekst: JØ/Lars Meller
Foto: Klaus Rasmussen


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top