DMU Live Social Media

Powerboat / Aquabike

Seneste Nyheder

< PA: Marcus Jørgensen vinder første EM-afdeling
04.08.2017

PA: Stor powerboat-succes i Aalborg


Den 9-11. juni blev P1 Aalborg Grand Prix of the Sea afholdt i Nordjylland, og det blev en stor succes med 70.000 tilskuere henover weekenden, fantastisk race og mange forskellige aktiviteter.

Den 9-11. juni var Aalborg havn og Limfjorden omdannet til et mekka af hurtige powerboats og 70.000 mennesker, som gjorde det til det største event, Aalborg nogensiden har afholdt i vand.

Og eventen blev en kæmpe succes for Aalborg som by samt for Grand Prix-arrangøren, som var meget positive overfor arrangementet.

-Det var første gang, at P1 SuperStock besøgte Europa og lokationen i Aalborg viste sig, at være den helt rigtige placering. Kombinationen af faciliteterne, de fantastiske tilskuere, byen og vandets infrastruktur samt alle de frivilliges hjælp gjorde weekenden meget succesfuld, noterer arrangørerne om weekenden.

Også på TV-dækningen blev arrangementet en succes med dækning på stort set alle kontinenter. Herhjemme så 45.000 med på TV2 Nord.

Rent sportsligt gjorde waliserne James Norvill and Charlie Parsons-Young fra Platinum Products-holdet rent bord og vandt foran Pertemps Network og Milford Waterfront. 

Læs hele reporten fra arrangøren ved at klikke her. 


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top