DMU Live Social Media

Powerboat / Aquabike

Seneste Nyheder

< PA: Stor powerboat-succes i Aalborg
19.08.2017

PA: Næstsidste DM-afdeling


I weekenden går turen til Herning, hvor kørerne endnu engang skal kæmpe om sejren og point til den samlede sejr i Danmarksmesterskabet. Tingene begynder at spidse til, da det snart bliver afgjort, hvem der kan kalde sig Danmarksmester 2017. Læs her, hvad Jan Jensen og Kenneth Kjølby forventer af weekendens løb.

I weekenden er Herning Jetsport vært for næstsidste DM-afdeling i aquabike. Tingene begynder at spidse til for mange af kørerne, hvis de vil kunne kalde sig Danmarksmester 2017. Siden forrige DM-afdeling har mange af kørerne, med succes, været ude i Europa for at køre forskellige løb. Det er derfor kører der er toptændte og i topform, der kommer til Herning i weekenden for at kæmpe om sejren. Vi har fået en snak med Jan Jensen og Kenneth Kjølby for at høre hvad deres forventninger til weekenden er.

Jan Jensen:

Nu har du været en del i udlandet for at deltage i løb, er det noget specielt ved at være tilbage i Danmark?
Jamen det er altid noget specielt at sejle i Danmark fremfor i udlandet. Hjemmebanen følelsen er altid. Samtidig er der også en anden vigtig ting ved at sejle i Danmark, det er at for profileret sporten herhjemme. Sporten skulle meget gerne vokse herhjemme og det gør den kun, hvis folk deltager til løbene i Danmark.

Hvad glæder du dig mest til i weekenden?
Jeg ser meget frem til den hårdere konkurrence der kommer i GP 1 klassen. Vi er nogle stykker der også er med i den internationale VM-serie, så der bliver helt sikkert kamp om sejren. 

Kenneth Kjølby:

Hvad er grunden til at du vælger at deltage i weekendens løb?
Det er for at komme ud og sejle noget fedt race, og få snakket og udvekslet erfaringer med de andre kører. Samtidig er hele familien med i denne weekend, så det er lige så meget for det sociale jeg er taget med.

Hvad er forventningerne til weekenden?
Forventninger til weekenden er at komme ud på vandet og have det sjovt og forhåbentlig få sejlet et godt race.

Som du kan læse, er det to topmotiveret kørere der er klar til at give den fuld skrue til weekendens løb i Herning. Selve DM løbene er på lørdag den 19. august, men der er aktivitet på vandet hele weekenden. Så kom ud til Holtbjerg Sø i weekenden og se noget fedt race. 


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top