DMU Live Social Media

Powerboat / Aquabike

Seneste Nyheder

< PA: VM-status fra Sebastian Haugaard Trads
06.10.2017

PA: Danmarksmesterskabet skal afgøres


I weekenden skal det afgøres, hvem der tager DM-titlen, når der køres sidste afdeling af DM-serien i aquabike. I samtlige klasser er der lagt op til en tæt afgørelse, hvor flere kørere har mulighed for at snuppe DM-titlen for næsen af konkurrenterne.

Lørdag den 7. oktober er der virkelig lagt op til drama, når Herning Jetsport er vært for sidste DM afdeling i aquabike. Det er her Danmarksmesterskabet 2017, i de forskellige klasser, skal afgøres. Der er virkelig lagt op til intenst race, da intet er afgjort på forhånd.

Ydermere har flere udenlandske kørere meldt deres ankomst, hvilket betyder at der er ekstra hård konkurrence om de bedste placeringer. Samtidig vil det give muligheden for at de danske kørere kan bevise at niveauet i den danske DM-serie er på højde med lignende konkurrencer i udlandet.

Det vil derfor være en flok topmotiveret kørere der skal dyste om den samlede sejr i Danmarksmesterskabet 2017. Så uanset om du har planer eller ej på lørdag den 7. oktober, kan det varmt anbefales at komme til Holtbjerg Sø i Herning, hvor der med garanti vil være god stemning og fedt race, når Danmarks allerbedste aquabike kørere skal afgøre, hvem der kan kalde sig Danmarksmester 2017. 


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top