DMU Live Social Media

Powerboat / Aquabike

Seneste Nyheder

< PA: Aalborg bliver vært for stor international racerbådsevent
13.06.2018

PA: 2. afdeling af DM i jetski afholdes samtidig med Kirsebærfestivalen i Kerteminde


Fyns Jetsport Klub, fik mandag den 11. juni, godkendt deres ansøgning til at afholde den 2. afdeling af DM i Kerteminde. Det bliver samtidig med at Kirsebærfestivalen afholdes på fastlandet, i Kerteminde by.

Afdelingen bliver holdt på Nordstranden i Kerteminde, hvilket er en god beliggenhed for at tiltrække mange nysgerrige tilskuere fra nær og fjern, som besøger Kirsebærfestivalen i weekenden 20-22. juli 2018. Derved har Fyns Jetsport Klub fundet nogle gode rammer til Danmarksmesterskabet 2018 i de forskellige klasser. Første afdeling bliver afholdt i næste weekend, den 22-24 juni, med Herning Jetsport som arrangør.

”Vi er enormt glade for at have muligheden for at afholde den 2. afdeling af Danmarksmesterskabet i Kerteminde. Fyns Jetsport Klub har ydet en stor indsats for at det kan lykkedes at få godkendt ansøgningen, samtidig med at få promoveret sporten yderligere i nærområdet.” siger Helle Mølgaard om den 2. afdeling af DM, og fortsætter ”I 2017 afholdte vi alle afdelingerne i Herning. Vores klare mål for 2018 var derfor at sprede afdelingerne ud nationalt. Dette mål er nu nået, ved at vi har de 3 afdelinger fordelt på Jylland, Fyn og Sjælland. Dette er lykkedes gennem et stort arbejde i klubberne, hvor de har etableret et godt samarbejde med deres kommuner, som vi på sigt håber vil styrke vores samarbejde nationalt. Dette kan i sidste ende føre til flere fast baner og større synlighed af vores sport i Danmark.”

Der er lagt op til en spændende 2. afdeling af Danmarksmesterskabet, hvor man med sikkerhed vil kunne opleve noget fedt ræs. Derfor kan man allerede nu, planlægge et smut til Kerteminde i weekenden 20-22. juli, hvor man både kan opleve hestekræfter på vandet og kulturelt på fastlandet i den flotte nordfynske havneby.

Ved at følge dette link, kan man få et overblik over den samlede løbskalender for 2018.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top