DMU Live Social Media

Quad

< Quad: Vil du vinde din MX-licens gratis?
01.03.2017

Quad: Træningssamling for quad


Den 20. og 21. januar mødtes 23 quadkørere i Breum ved Skive til årets første træningssamling. Mange forskellige klasser var repræsenteret, store som små, og en enkelt nordmand var også dukket op.

Af: Christina Høgfeldt

Bilforum Import i Nr. Sundby havde sponsoreret en sum penge som kunne holde deltagergebyret for en hel weekend nede på et minimum. Sportsudvalget for Quad var primusmotor på arrangementet og havde lagt et kæmpe stykke arbejde i at få det hele til at køre. Arrangementet var med fuld forplejning og fællesspisning lørdag aften. En del som havde lang vej til Breum overnattede enten i campingvogne, lastbiler eller havde lejet værelser i Breum.

Lørdag bød på fri træning fra 10-16, hvor hver time var delt i tre hold, så kørerne var inddelt efter niveau og klasse. Efter træning mødtes alle kører samt familier i klubhuset til fællesspisning og hygge. 

Søndag startede kl 10 hvor der var fri træning til kl 11 og så mødtes alle kører til stafet. Alle kørere blev delt i 4 hold på tværs af alder, klasse og niveau. Kører 1 på hvert hold, som var den mindste kører skulle så køre 1 omgang, efterfølgene skulle de andre på holdet forsøge at ramme den tid, som mindste kører havde sat. De sekunder de andre ramte ved siden af blev lagt sammen som straf og til sidst blev det regnet ud hvilket hold der havde mindst strafpoint. Bilforum Import havde sørget for præmier til alle, så vinderholdet valgte først og så videre. Denne stafet var nøje udvalgt, da det ikke var meningen at der skulle køres løb, men at turen blev brugt til at skabe bånd mellem kørerne.

Efter stafetten var der fri træning i samme opdelte hold som om lørdagen indtil afslutning ca kl 15, hvor vinderne af stafetten blev hyldet, og der var fælles afslutning.

Spørger man de mindste kørere som var med var det ”den fedeste weekend ever”.

Det var en weekend hvor der var stor fokus på sammenhold, sportsånd, humør og ikke mindst fællesskab, som var med til at skabe yderligere bånd i quad familien.


Banner

Banner

Tilbage til top