DMU Live Social Media

Quad

< Quad: DM Quad 6. afd. aflyses
12.10.2017

Quad: Resultat fra Quad of Nations 2017


Her kan du læse om de danske quadkøreres oplevelser i Cingoli i forbindelse med Quad of Nations, som blev afholdt d. 23.-24. september.

Alle kom til Cingoli i løbet af ugen, og det var noget af en køretur det sidste stykke op af bjerget. Da vi nåede op til 1750 meter, kom der en super flot bane på bjergsiden med mange hop - en hård bane med små sten i overfladen.
Alle maskiner kom igennem maskinsyn og lydmåling.

Lørdag var der høj sol hele dagen. Der var træning om morgenen, og det var dejligt at se, at de danske deltagere var hurtige til at lære banens mange store hop. Dog kunne vi kunne godt se, at de lokale var meget hurtige på banen. Senere på dagen kørtes 3 kval. heat, og holdet kom godt igennem kvalheatene. Benn #13 / Henrik #13 / Keld #14 - flot kørt af alle.

Lørdag aften var der præsentation af alle lande. Det var en stor oplevelse at repræsentere Danmark, og opleve det store arrangement resten af aftenen.

Søndag startede med høj sol og banen klargjort efter racet lørdag. Der var opvarmning for Quad i to grupper - Danmark var i gruppe 2. Inden start af løbet var der præsentation af alle kørere på banen, og det var er flot syn at se de danske flag igen.

Heat 1 (Henrik og Keld)  
Keld holder forrest ved bommen og Henrik lige bag ved, de kommer godt med igennem første sving, og senere er der én som kører Keld af lige før en stejl bakke. Henrik går i stå samme sted, da én kører op i ham. Keld kommer først afsted igen og derefter Henrik. De kørte sig godt op igennem feltet og kom i mål som Keld #22 og Henrik #23.

Heat 2 (Benn og Keld)
Benn holder forrest ved bommen og Keld lige bag ved, de kommer godt fra start midt i feltet og kører stabilt igennem heatet. De kommer i mål som Benn #20 og Keld #19.

Heat 3 (Benn og Henrik)
Henrik holder forrest ved bommen og Benn lige bagved. De kommer begge godt med fra start, men da det begynder at regne meget kraftigt får alle i heatet udfordringer med brillerne. En del af kørerne kommer i pit og får nye briller på, for på den måde at kunne gennemføre løbet. Dog bliver løbet stoppet 6 minutter før tid, på grund af tåge på bjerget - det var ikke forsvarligt at køre på banen. Henrik og Benn kom i mål som Benn #19 og Henrik #15.

Danmark kom på en samlet 13. plads.

Alle på holdet har ydet, hvad de kan med backup til Benn / Henrik / Keld. De leverede nogle flotte heat til Danmark. Vi skal huske på, at der var 17 hold til start, så vi er ovenud tilfredse med en 13. plads foran Norge, som kom på en 14. plads.

En stor tak til de danskere, som var kommet til Italien for en super oplevelse og en tak til dem, som har fulgt os på Facebook.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top