DMU Live Social Media

Quad

< Quad: Information fra SK MX: Præcisering af seneste SK-referat vedr. flagregler 2018
26.10.2017

Quad: Sletning af MX-kørernumre til 2018


Det er blevet tid til, at der skal ryddes op i listen med kørernumre. På kørernummerlisten er kørere, der ikke har haft MX-licens i 2017, markeret med gult. Det er disse kørere, der skal forholde sig til, om de vil beholde deres kørernummer til 2018, eller om deres nummer skal frigives.

Kørernummerlisten findes her: MX Kørernummerliste

Hvis dit kørernummer er markeret med gult

Hvis dit kørernummer er markeret med gult, og du ønsker at beholde det i 2018, så skal du bekræfte skriftligt til DMU (lkh@dmusport.dk) inden onsdag d. 8. november kl. 23:59, at du vil beholde dit nummer, og at du vil indløse licens i 2018.

Hvis ikke du inden tidsfristen bekræfter, at du vil beholde dit nummer, så frigives dit nummer, og det vil efter d. 8. november kunne ønskes af andre kørere.

Hvis dit kørernummer ikke er markeret med gult

… så er dit kørernummer ikke i fare for at blive frigivet. Du må dog gerne skrive til os, hvis dine kontaktoplysninger skal opdateres.

Hvis du har numre på flere lister, som du ikke skal bruge – for eksempel hvis du har en maxilicens og stadig har et nummer på juniorlisten, eller hvis du er rykket op i B og stadig har et nummer på C-listen – så skal du skrive og informere os om det/de numre, du ikke skal bruge mere, så de kan blive frigivet til andre kørere.

Reservation af numre

Man kan ikke reservere numre eller lægge billet ind på numre, der ikke er ledige. Hvis man håber på, at et nummer med gult bliver ledigt, må man løbende holde øje med listen, som opdateres flere gange om ugen. Hvis det ønskede nummer bliver ledigt, SÅ kan man skrive til lkh@dmusport.dk og ønske nummeret. Hvis man er den første til at ønske det, EFTER det er blevet ledigt - så får man det pågældende nummer. Kontoret kan ikke håndtere at have ønsker/reservationer liggende, så det er først til mølle, når det fremgår af listen, at det ønskede nummer evt. er frit.


Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top